Așadar o vreme destul de capricioasă pentru luna mai. Intrăm acum în direct cu meteorologii ANM, să aflăm când trec aceste episoade de frig și ploi, a transmis Simona Pătruleasa.

Când se încălzește vremea

Pe parcursul acestei săptămâni, vremea va fi schimbătoare, adică vor fi intervale cu soare, dar din când în când și nori cu ploaie.

Temperaturile vor fi ceva mai modeste în primele zile, cam până miercuri așa ele vor se vor situa în general între 15- 22 de grade. Cele mai scăzute valori în zona litoralului, cele mai ridicate în partea de vest a țării, apoi vor începe să crească, astfel că în ultimele zile ale săptămânii, în mare parte din țara noastră vor fi maxime de peste 20 de grade, putând să ajungă chiar spre 25-26 de grade, valori specifice zilelor de vară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: România este cuprinsă de un val polar. În această dimineață s-au înregistrat temperaturi negative! Meteorologii aduc informații îngrijorătoare cu privire la starea vremii

Ploile spuneam că vor fi, dar în prima parte a săptămânii destul de puține. La deal, la munte, mai puține în zonele de câmpie și bineînțeles vor fi de scurtă durată și asociate cu descărcări electrice pentru că începe sezonul cald. După aceea se înmulțesc adică joi vor fi în special în jumătatea de vest a țării, apoi încet încet vor cuprinde și celelalte zone.

Prin urmare deocamdată pare că weekend-ul care vine ne va aduce destul de multe averse în mai toate regiunile țări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si