„Se spune că există un copil în fiecare dintre noi. E acea flacără a curiozității, a inocenței, care trebuie ținută mereu aprinsă. În ajunul Zilei Internaționale a Copilului am vrut să aflăm de la români când s-au simțit pentru ultima oară copii”, a transmis Simona Pătruleasa.

Citește și: Ziua Copilului 2024: Top 10 cele mai emoţionante mesaje pentru copilul tău de 1 iunie

Când s-au simțit românii copii pentru ultima dată

„Când m-am simțit ultima oară copil? Să știți că foarte des mă simt copil, pentru că tinerețea trebuie să o purtăm cu noi până la adânci bătrâneți”, a spus un domn.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Bună întrebare. Cred că în momentul în care am ieșit ultima oară cu prietenii mei și ne-am dat seama că o să ne ducem pe drumuri separate și că, poate, nu se știe, n-o să ne mai vedem niciodată”, a spus o femeie.

Citește și: VIDEO „Zâna Zorilor” i-a cucerit pe vizitatorii din Brașov. „Păpușa” de 4 metri a ajuns în Piața Sfatului

„Permanent, pentru că am o nepoțică pe care o cresc de când s-a născut și cresc și eu odată cu ea”, a  răspuns o doamnă.

Cei mai mulți dintre oamenii care au primit această întrebare găsesc tot felul de situații în care se pot simți copii și spun acest lucru cu bucurie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si