Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Când v-ați simțit ultima dată copii? Iată ce au răspuns românii la această întrebare!

Oamenii au afirmat că se simt destul de des copii, unii spunând chiar că acest sentiment este unul foarte important.

Redactia Stirile Kanal D,

Românii au răspuns la întrebarea: „Când v-ați simțit copii pentru ultima dată?”

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Se spune că există un copil în fiecare dintre noi. E acea flacără a curiozității, a inocenței, care trebuie ținută mereu aprinsă. În ajunul Zilei Internaționale a Copilului am vrut să aflăm de la români când s-au simțit pentru ultima oară copii”, a transmis Simona Pătruleasa.

Citește și: Ziua Copilului 2024: Top 10 cele mai emoţionante mesaje pentru copilul tău de 1 iunie

Când s-au simțit românii copii pentru ultima dată

„Când m-am simțit ultima oară copil? Să știți că foarte des mă simt copil, pentru că tinerețea trebuie să o purtăm cu noi până la adânci bătrâneți”, a spus un domn.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Bună întrebare. Cred că în momentul în care am ieșit ultima oară cu prietenii mei și ne-am dat seama că o să ne ducem pe drumuri separate și că, poate, nu se știe, n-o să ne mai vedem niciodată”, a spus o femeie.

Citește și: VIDEO „Zâna Zorilor” i-a cucerit pe vizitatorii din Brașov. „Păpușa” de 4 metri a ajuns în Piața Sfatului

„Permanent, pentru că am o nepoțică pe care o cresc de când s-a născut și cresc și eu odată cu ea”, a  răspuns o doamnă.

Cei mai mulți dintre oamenii care au primit această întrebare găsesc tot felul de situații în care se pot simți copii și spun acest lucru cu bucurie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI