Valul de caniculă persistă până joi dimineață! Toată țara va fi cuprinsă de cod galben și portocaliu de caniculă, căldura se va intensifica în Banat, Oltenia, jumătatea de vest a Munteniei, precum și în sudul Crișanei și în sud vestul Transilvaniei, unde se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată. Maximele se vor situa între 33 și 37 de grade.

Citește și: VIDEO Cel puțin 7 turiști au murit sau au dispărut misterios pe insulele din Grecia

Noaptea va fi tropicală, cu temperaturi minime ce se vor situa în jurul valorii de 20 de grade. Cerul va fi variabil și izolat vor fi averse și descărcări electrice. Temperaturile minime vor fi cuprinsă între 7 grade în depresiunile din Carpații Orientali și până spre 21 de grade pe litoral.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mâine vremea va fi extrem de caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei și în sud vestul Munteniei. Cerul va fi mai mult senin dimineața, însă după amiaza și seara, temporar vor fi înnorări, și pe alocuri averse cu descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales pe la munte și izolat în Muntenia, Dobrogea, Moldova și în Transilvania.

Citește și: Turistă franceză, dispărută pe o insulă din Grecia. A trimis un mesaj tulburător înainte să "intre în pământ"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si