Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Cântăreață româncă filmată în timp ce cântă printre gunoaiele lăsate de 1 mai/ "Acasă e România, acasă e tricolorul!"

Ionela Guzic, o tânără cântăreață s-a filmat în timp ce cânta ”Acasă e România” printre gunoaiele lăsate în urmă de petrecăreți de 1 mai.

Stefania Pavel,

Ionela Guzic, o tânără cântăreață s-a filmat în timp ce cânta ”Acasă e România” printre gunoaiele lăsate în urmă de petrecăreți de 1 mai.

[Sursa foto: Ionela Guzic - Tik Tok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ionela Guzic, o cântăreață româncă a făcut senzație pe Tik Tok după ce a postat un videoclip cu ea în timp ce cântă printre gunoaiele lăsate în urmă de cei care au ieșit de 1 mai să facă grătare la iarbă verde. Mai mult, Ionela Guzic, cânta celebrul cântec ”Acasă e România”, în încercarea de a atrage atenția asupra acestei probleme grave, foarte des întâlnite.

@ionelaguzic Răspunde lui @RobertGio ♬ sunet original- Ionela Guzic

Clipul viral a stârnit numeroase comentarii

"De 1 MAI România o să arate așa! Și nu ziceți să le strâng eu pentru că dacă sunteți sinceri cu voi AMENZILE nu sunt aspre și oriunde calci în România e plin de gunoi că nu obișnuim să nu mai aruncăm!!",  a

scris artista în descrierea clipului.

Citește și: Simulare cu un manechin pe Mureș pentru căutarea celor patru persoane dispărute după ce barca în care se aflau s-a răsturnat

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Clipul video cu peste un milion de vizualizări și peste 1.000 de comentarii a stârnit numeroase controverse, românii având părerile împărțite cu privire la gunoaiele lăsate în urmă.

”România țară frumoasă, păcat că este locuită”, a scris un utilizator. ”La Paris e pe stradă așa ceva, în New York la fel, mai lăsați România că suntem mai curați decât mulți”, a mai scris ceva la postare.

”N-are nicio treabă cu legea. Este vorba să ai bun simț și să nu arunci gunoaiele pe jos”, a mai concluzionat cineva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI