Acolo gasiti cele mai bune cherhanale din Bulgaria dar si niste peisaje care va lasa muti de uimire. Mancarea delicioasa dar si preturile mici ii atrag pe turistii romani in fiecare vara.

Citeste si: Afacerile cu flori devin din ce în ce mai profitabile!

Doar cei care au mai fost aici cred ca exista golfuri atat de frumoase la vecinii bulgari. Acolo unde muntele se impleteste cu marea exista cherhanale renumite, ridicate de pescarii bastinasi ai locului.

Terasele sunt pline de turisti chiar si acum. Bernard a aflat despre acest loc de la romanii care an de an vin aici.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citeste si: Piața imobiliară din România este în continuă scădere! Ce spun specialiștii despre acest lucru?

"Este un obicei, ne face placere sa venim aici, este o placere. De fiecare data cand venim la Balcic este imposibil sa nu trecem si pe la Dalboka.", spune o turista.

Cherhanaua se aprovizioneaza de la o ferma de scoici din apropiere.

Pretul unei portii de midii in sos de vin este de numai 20 de lei- cu 10 lei mai putin decat in restaurantele pescaresti de pe litoralul romanesc. Tot aici, la Dalboka, preparatele din peste proaspat nu depasesc suma de 37 de lei.

Citeste si: Și-a pus fiica de 18 ani să se culce cu bărbați în vârstă ca să-i dea bani de cosmetice

De Paste si de 1 Mai restaurantele vecinilor, situate in buza marii, vor fi pline de romani, iar angajatii stiu inca de pe acum care va fi meniul oaspetilor.

Pentru aceasta localitate sezonul adevarat incepe pe 27 aprilie si se incheie abia la finalul lunii septembrie. Pana atunci romana va fi a doua limba vorbita in zona.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si