Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Captură record de pastile stupefiante, în Argeș. Valoare stupefiantelor se ridică la milioane de euro

Cea mai mare captură de pastile ecstasy din România a fost descoperită în județul Argeș. Drogurile de mare risc ar fi fost ascunse într-o parcare și sunt evaluate la aproximativ 4 milioane de euro. Cu detalii vine colega mea, Adina Iliescu. Bună seara, Adina!

,

Captură record de pastile stupefiante [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Bună seara,

Drogurile se pare ca erau ascunse într-o remorcă dintr-o parcare privată și ar fi trebuit să fie vândute pe piața neagră. Doar că polițiști au intrat pe fir și i-au dat planurile peste cap grupării infracționale.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat peste 230 de mii de pastille cu efecte psihoactive în valoare de aproximativ 4 milioane de euro. Doi cetățeni străini ce ar fi stat în județul Argeș fără forme legale sunt suspectați acum de trafic de droguri de mare risc și au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV. Subteranele întunecate ale fabricării de droguri. Bogdan Curelea: "Pot fi explozii și incendii catastrofale în laboratoarele clandestine"

Mai mult, potrivit unor surse, anchetatorii verifică și dacă există o legătură cu gruparea ce a introdus nu mai puțin de 186 de kg de heroină în Portul Constanţa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI