Procurorii DIICOT și agenții Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov au încercat să prindă în flagrant un individ cercetat într-un dosar de trafic de droguri.

Doar că misiunea de capturare a luat o întorsătură completă în momentul în care suspectul a încercat să fugă de polițiști. Dealerul s-ar fi urcat în mașina sa și ar fi plecat în trombă.

Patru agenți de la BCCO ar fi încercat să îl blocheze pe suspect.

Polițiștii ar fi pus autospeciala în mijlocul drumului, ar fi ieșit din mașină și l-ar fi somat pe individ să oprească. Doar că dealerul ar fi ignorat orice avertisment și a lovit în plin autospeciala care i-ar fi rănit, mai apoi, pe cei patru oameni ai legii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce suspectul a fost capturat, agenții răniți au mers la Serviciul de Medicină Legală pentru că aveau multiple traumatisme pe corp care au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale. De neînțeles este decizia autorităților de a nu divulga informația legată de rănirea celor patru agenți ai BCCO Brașov.

Citește și: UPDATE/VIDEO- Cadavrul unui nou-născut a fost găsit pe plajă, într-un sac, în Eforie Nord. Oamenii legii l-au găsit abandonat între pietre

În comunicatul de presă a fost menționată doar avarierea autospecialei, nu și rănirea polițiștilor. Reprezentanții IPJ Brașov au confirmat incidentul, dar au transmis că nu au acordul procurorului de caz pentru mediatizarea acestui caz.

Revenind la dosarul de droguri, atât acest suspect prins în flagrant, dar și alte șase persoane cercetate au fost arestate preventiv. Inculpații sunt acuzați că ar fi vândut pe raza județului Brașov cantități impresionante de droguri, cu sume cuprinse între 250 și aproape 4000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si