Car-sharingul se bucură de succes în toată Europa... mai puțin la noi. Cu alte cuvinte, când vine vorba de mașina personală, nu ne place s-o împărțim. Vrem, în schimb, s-o împrumutăm- crede inventatorul unei aplicații care le vine în ajutor celor care au autoturismul în service.

Cu o zi inainte de concediu, Bogdan a aflat ca trebuie sa-si duca masina in service si cum are bugetul calculat la leu, nu si-a permis sa inchirieze una.

In goana dupa o alternativa, a descoperit pe internet solutia salvatoare: Bogdan a luat un autoturism cu imprumut chiar de la proprietar. Costul este- spune el mai mic- decat daca ar fi inchiriat masina de la o firma autorizata. L-a gasit printr-o aplicatie dezvoltata dupa un model american.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Soție înșelată, transformată detectiv. Și-a prins soțul în timp ce se iubea cu amanta! Imagini șocante

Citeste si: Adrian Enache și-a lovit bolidul de 50.000 de euro! Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul interpret

Preturile variaza in functie de marca, de vechimea si de dotarile masinii. Masinile disponibile in aplicatie pot fi luate cu imprumut numai de cei care au implinit 20 de ani.

Vestea i-a bucurat pe cei care merg des cu taxiul. Aplicatia prin care proprietarii pot face schimb de masini functioneaza in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi.  

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si