Un accident teribil a avut loc miercuri în Pasajul Unirii din Capitală. Un șofer în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat în parapeții despărțitori.

Filmul accidentului din Pasajul Unirii

Atunci, o mașină s-ar fi oprit, cel mai probabil pentru a acorda ajutor șoferului, iar atunci un alt autoturism a intrat în coliziune. După cele întâmplate, traficul a fost blocat complet.

Din păcate, o persoană aflată pe partea carosabilă a fost rănită de șoferul de 20 de ani.

”La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație în Pasajul Unirii. Astfel, s-a stabilit faptul că un autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, care se deplasa în Pasajul Unirii, dinspre Piata 1 Decembrie 1918, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapeții desparțitori ai pasajului, autoturismul ramânând imobilizat in banda II de circulație. Imediat după producerea evenimentului, un alt participant la trafic a oprit autovehiculul pe care îl conducea în banda I de circulație, în paralel cu autovehiculul avariat, pentru a vedea ce s-a întâmplat, moment în care un al treilea vehicul condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers a intrat în coliziune cu autoturismul oprit ”, a transmis Brigada Rutieră.

Carambol Pasajul Unirii

Imagine de la accidentul produs miercuri în Pasajul Unirii.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Maratonistul Ilie Roșu a încetat din viață! Acesta a suferit un stop cardiac în timp ce alerga la Maratonul organizat la 165 de ani de la Unirea Principatelor Române

În total 4 persoane, respectiv conducătorii auto și o pasageră aflată în primul autoturism au fost răniți. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosare penale in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă

Autocar cu turiști străini, accident în Pasajul Unirii

În luna decembrie 2023, un autocar cu turiști a intrat în limitatorul de înălțime. Atunci o persoană a murit, iar alte 22 au fost rănite. Autocarul transporta 47 de turiști străini, cetățeni greci.

Accident autocar Pasajul Unirii

Imagine de la accidentul din Pasajul Unirii în care a fost implicat un autocar.

[Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin.]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si