29 de persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu violent izbucnit într-un club de noapte din Istanbul. Focul a fost provocat de sudorii care lucrau ilegal în zonă, iar întreg momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristina Dorobanțu.

Incendiul de la lucrările de sudură

Acesta este momentul în care un muncitor cu o lampă de sudură efectuează lucrări în interiorul unui important club din Istanbul.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum la un moment dat, scânteile se transformă în flăcări. În doar câteva secunde, un fum gros începe să apară, iar incendiul se extinde rapid.

Clubul era situat la subsolul unei clădiri de apartamente cu 16 etaje. Flăcările uriașe au cuprins parterul blocului, dar și o parte din etajele superioare. În urma incendiului devastator, 29 de persoane și-au pierdut viața.

Potrivit autorităților locale, lucrările din interiorul clubului ar fi fost făcute ilegal, fără autorizație.

Nu au fost înregistrate cereri pentru o autorizație pentru lucrări de renovare sau de construcție în ceea ce privește acest local. Pentru că era situat la două etaje sub parter, lucrările nu erau vizibile, a declarat Ekrem Imamoglu, primar Istanbul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timpul Ramadanului, aceste cluburi nu au activitate așa că au început lucrările de renovare. Se făcea o renovare mare, aproximativ 15-20 de muncitori lucrau aici,  a declarat Cevdet Cetinkaya, localnic.

În urma incendiului, nouă persoane au fost arestate, inclusiv proprietarul şi managerul clubului de noapte, dar şi proprietarul firmei responsabilă pentru efectuarea lucrărilor.

Citește și: Incendiu de proporții într-o pădure de pin din Târgu Ocna. Pompierii au avut nevoie de intervenția ajutoarelor de la București, cu două avioane militare, pentru stingerea flăcărilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si