Un adolescent de 13 ani și-a pierdut viața după ce a căzut, aseară, de la etajul nouă al unui bloc din județul Iași. Băiatul, împreună cu mama și fratele lui s-ar fi mutat din Republica Moldova, în urmă cu puțin timp, în apartamentul din Iași, cu chirie. Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă a fost vorba de un accident sau copilul și-a pus capăt zilelor. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a

transmis Simona Pătruleasa.

Moartea inexplicabilă a unui adolescent

Aseară, băiatul venise acasă din oraș cu mama și fratele lui. După aproximativ jumătate de oră de când au intrat în locuință, mama l-ar fi lăsat singur preț de câteva minute, cât a ieșit să-l conducă la lift pe fratele lui. În acele momente, adolescentul s-a prăbușit de la etaj.

Familia adolescentului spune că acesta s-a comportat normal, nu a dat semne că ar fi în depresie și nici nu a existat vreun conflict înainte de incident.

În stare de șoc, fratele mai mare a fost cel care a încercat să îi acorde băiatului primul ajutor până la venirea echipajului medical, însă nici salvatorii nu au mai avut ce face pentru el din cauză că rănile erau extrem de grave.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Am trimis acolo echipajul de terapie intensivă SMURD care a găsit adolescentul de 13 ani căzut de la etajul nouă în stop din traumă cu multiple fracturi. S-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate, însă, fără rezultat, a declarat prin telefon Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Familia băiatului va fi audiată de anchetatorii care încearcă acum să stabilească dacă a fost vorba de un accident sau există posibilitatea ca adolescentul să se fi sinucis. 

Citește și: Un copil de 13 ani și-a pierdut viața, după ce a căzut de etajul nouă al unui bloc din Iași. Băiatul a fost lăsat singur în apartament câteva minute


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si