Dupa confirmarea testelor facute liberalilor din Hunedoara, acestia au fost preluați si transportați la Spitalul de boli infectioase din Timisoara.

Deputatul Lucian Heiuş a fost transportat la spital cu o ambulanţă obişnuită, iar politicianul avea şi bagajul pregatit pentru izolare. Deşi a fost testat pozitiv pentru COVID 19, liberalul purta doar o mască de unică folosinţă.

Citeste si: Medicul Olga Simionescu despre coronavirus: a suferit mutații

”Nu am niciun simptom, sunt în regulă. De vineri de când a anunţat colegul, am intrat în izolare, dar nimeni nu vrea să fie pozitiv, normal”, a afirmat Lucian Heiuș, deputat PNL Hunedoara.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

La scurt timp au ajuns la spital şi primarul Devei şi city-managerul oraşului. Cei doi au fost transportaţi cu o ambulanţă pentru victime multiple, tot fără izoleta, însă îmbrăcaţi în costume de protecţie şi cu măşti.

Citeste si: Firea anunţă că Spitalul "Victor Babeş" este pregătit să asigure încă 340 de paturi pentru bolnavii de coronavirus, pe lângă cele 60 deja alocate

”Nu avem niciun simptom. Suntem bine şi trebuie să trecem peste toate”, a afirmat Florin Oancea, primar Deva.

Cei 3 liberali, Heiuş, Oancea şi David Nicolae au contractat virusul de la colegul lor de partid, Vergil Chiţac, care a fost diagnosticat ieri cu coronavirus. Cei trei sunt internati in acelasi salon.

Citeste si: Ministrul de Interne Marcel Vela, declarații de ultim moment! Ce înseamnă starea de urgență și ce măsuri iau autoritățile împotriva coronaviruslui: „Vă asigur că MAI are capacitatea de a gestiona orice problemă aparută”

Reprezentanții DSP Hunedoara au extins ancheta epidemiologică in primaria din Deva, mai ales că primarul orasului a felicitat toate doamnele din instituție cu ocazia zilei de 8 Martie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si