Atacul sangeros s-a petrecut in Vaslui. Cei trei adolescenti, de 15 si 16 ani se intorceau acasa de la  scoala. Pe o trecere de pietoni au fost atacati de un baiat mai mare. Se pare ca acesta s-a napustit asupra unuia dintre ei cu un cutit, iar ceilalti au sarit sa-l apere. In invalmaseala, au fost si ei raniti.

Agresorul are 17 ani si este elev in clasa a XI-a la acelasi liceu la care invata adolescentii.

Initial a  fugit de la locul faptei, dar politistii l-au prins si l-au audit toata noaptea

Silvia Manta, purtator de cuvant IPJ Vaslui: „Victimele au fost transportate la spital. Sunt constiente. Autorul este in custodia politiei”.

Citeste si: Atac cu cuțitul în Vaslui! Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi în plină stradă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii de la spitalul judetean de urgenta i-au preluat imediat pe raniti.

Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui: Erau adolescenti, unul de 15 ani si doi de 16 ani cu plagi la nivelul toracelui, al gatului si la nivelul membrelor superioare.

Parintii tinerilor injunghiati sunt socati

Parintii au aflat cu stupoare ce li s-a intamplat copiilor lor.

Mama unui adolescent ranit: Venea de la scoala si pe trecerea de pietoni un alt baiat l-a injunghiat din mers. E taiat muschiul de la mana si degetele de la maini. Nu a avut conflicte cu el.

Una dintre mame abia s-a intors din Anglia unde lucreaza. Socata, incearca sa gaseasca explicatii pentru actiune: „Copiii nostri asa mor la scoala. Unde-i scoala. Ca nu mai imi vine sa zic.

Si copilul meu este! Pe trecerea de pietoni l-a injunghiat! Sa-l mai dam la scoala? Daca nu avea ghiozdanul la spate...daca nu avea ghiozdanul, copilul meu era mort!

Doi dintre raniti sunt in afara pericolului dar al treilea a avut nevoie de o interventie chirurgicala.

Tatal tanarului: Al meu e cel mai tare. E taiat la burta!

Anchetatorii au deschis dosar penal de tentativa de omor. Agresorul a fost retinut si urmeaza sa fie dus in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si