„Politicieni, mâncare și vacanțe ieftine. Asta au căutat cel mai des românii pe Google în 2023. Care au fost cele mai populare cuvinte ne spune însă colega mea Gabriela Ghizel care a studiat lista. Bună seara, Gabi, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Ce au căutat românii pe Google în 2023?

„Bună seara, Cristian! Cea mai căutată personalitate politică a anului a fost chiar președintele.

Românii au tastat numele lui Klaus Iohannis de peste 60 de mii de ori în fiecare lună, de două ori mai multe afișări decât următorul politician pe listă, George Simion.
Când vine vorba de gastronomie, românii au rămas fideli gustului tradițional. Prima pe listă e ciorba de perișoare cu același număr de afișări ca însuși președintele țării. Iar cum nu ne sfiim să adaptăm rețete noi în propria bucătărie, pe locul doi vine celebrul tiramisu.
Am mers în concediu și am căutat locuri de cazare, nu departe de casă. Cea mai populară pe Google a fost stațiunea Eforie Nord, atât pentru familii cât și pentru cei tineri. Din urmă vine Brașovul, tot mai popular în ultimii ani.

Citește și: Marcel Ciolacu: "România va pune capăt dependenţei energetice și va deveni furnizor"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși nu ne-am aruncat la destinații scumpe de vacanță, când ne-am distrat cu prietenii am ascultat <<La tine și la Bani>>. Melodia lui Bogdan de la Ploiești a avut cele mai multe afișări pe platformă.
Și în final, când ne-a părăsit creativitatea, am apelat tot la Google pentru idei. Ca un prieten de nădejde ne-a dat idei de <<unghii cu gel modele noi 2023>>, dar și de mâncare și desen în creion”, a spus Gabriela Ghizel, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si