Bun venit în Făgăraș, stațiune turistică de interes local. Așezarea cu o populație de peste 30 de mii de oameni a fost aleasă al doilea cel mai urât oraș din România. Încă de la primii pași ne dăm seama că Făgărașul își merită locul în clasamentul făcut de o platformă online. O parte din blocuri arată ca după război. Tencuiala de pe fațadă este căzută, balcoanele stau să cadă, iar în pereți au apărut găuri serioase.

Dar asta nu e tot.

Făgăraș, în topul celor mai urâte orașe din România

O îmbârligătură de țevi și contoare de gaz ar putea deveni cu ușurință una dintre atracțiile bizare ale orașului Făgăraș. La unul dintre blocuri sunt trei locuri în care au fost montate zeci de astfel de țevi, dar și de contoare de gaz, iar ce se întâmplă aici ne dă impresia că ne aflăm într-un labirint.

Citește și: Inundații severe în Italia după luni de secetă. Cel puțin două persoane au decedat

Drumul principal din Făgăraș are mai multe petece decât cea mai uzată minge de fotbal. Cei care circulă cu mașina pe șosea au impresia că merg cu barca din cauza denivelărilor din asfalt. Ajungem în centrul orașului și ne lovim de un decor trist. Trotuarele sunt distruse, iar aranjamentele stradale au fost lăsate de izbeliște.

Inclusiv Cetatea Țărănească pare că și-a pierdut din farmecul altor vremuri.

Citește și: VIDEO- Grădina Botanică din Cluj-Napoca își așteaptă vizitatorii

„- Nici noaptea noi nu putem ieși pe stradă, ți-e frică.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- De ce? Numai câini, animalele sălbatice să vină până în oraș. Să se mai îmbunătățească, asta vrem și noi”.

Pe podiumul celor mai urâte orașe, Făgărașul este urmat de Constanța, localitate turistică și cu o istorie bogată.

Constanța ocupă un loc în topul celor mai urâte orașe din România

„Garantat este cel mai urât, din cauza prafului, a ceea ce se întâmplă”, spune un localnic.

Nu șantierele care au împânzit orașul sunt problema, spun oamenii, ci faptul că nu știu când se vor încheia toate proiectele. Această mămică, de pildă, se chinuie să traverseze cu căruțul, în lipsa unor rampe speciale.

Citește și: VIDEO- Programul ”Litoralul pentru toți” a început! Cât costă o noapte de cazare în stațiunea Eforie Nord

„- Cât de greu este să traversezi cu căruciorul?

- Foarte greu, am nevoie de ajutor să o ridic sau mă străduiesc singură”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Doar turiștii străini mai văd un strop de frumusețe in oraș.

Citește și: EXCLUSIV: Stațiunea Costinești, în pericol de închidere/ Antreprenor turism: ”Dacă îi iei Costineștiului acest titlu, îi iei șansa la dezvoltare”

Pe primul loc în clasamentul rușinii este Corabia, din Olt. În primele 5 locuri se mai află Giurgiu și Țăndărei.

Topul celor 5 cele mai urâte orașe din România, potrivit internauților este: Corabia, Făgăraș, Constanța, Țăndărei și Giurgiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si