Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Carmen Dan și Viorica Dăncilă, cândva bune prietene și vecine de bloc, mai târziu colege, iar acum rivale! Reportaj inedit din orașul natal

Pare un scenariu de film - dar e realitatea traita de ministrul mazilit al Internelor - Carmen Dan - si premierul Viorica Dancila.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Disputa dintre ele a ajuns pana la Videle- orasul natal. Mama lui Carmen Dan vorbeste in exclusivitate despre tot acest razboi politic.

Din fata blocului din Videle- Maria Mihaiescu- mama fostului ministru de Interne Carmen Dan- isi plange singuratatea si ne povesteste cat de tare a lovit-o la suflet felul in care fiica ei a fost remaniata.  Mai ales ca Viorica Dancila si Carmen Dan fusesera odinioara vecine de bloc si prietene.

Carmen Dan e laudata si de vecini

In acelasi bloc statea pe vremuri si Viorica Dancila. Era inevitabil ca disputa dintre cele doua sa nu aiba ecou si aici.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Magdalena spune ca o cunoaste pe Viorica Dancila de 35 de ani.

Ne marturiseste ca mereu s-au inteles bine- ba chiar au umblat impreuna in pelerinaje- pe la manastiri.

Orasul Videle- e aproape in moarte clinica

Aici- multi se zbat in saracie in blocuri darapanate si fara locuri de munca.

In orasul natal- in urma celor doua doamne care din Videle au ajuns sa preia fraiele guvernului- raman carute trase de cai in locul masinilor parcate- si rufele intinse pe sarma in fata blocului.

Ele rar mai calca pe aici- fiind preaocupate cu problemele tarii si cu razboiul politic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI