Lăsăm în urmă un an greu, aproape traumatizant pentru întreaga planetă- însă ne îndreptăm spre orizonturi mai limpezi. Celebra Carmen Harra spune că 2021 aduce în sfârșit liniștea pentru noi toti.
„Lăsăm în urmă un an karmic- 2020- un an care a schimbat viața pe pământ și intrăm într-un an de purificare, de eliberare”, spune Carmen Harra.

Din punct de vedere numerologic, 2020 a fost guvernat de cifra 4 și a fost un an dur și impredictibil, precum energia acestei cifre. 2021, pe de altă parte, va purta valențele cifrei 5- renaștere, regăsire de sine și colectivă.

Anul viitor este dominat de cifra cinci. Carmen Harra ne spune ce urmează

„Cifra 5 in conceptul antic in stiintele vechi este cifra mortii. Dar nu moartea fizica cat un reviriment, o renastere”, spune Carmen Harra.
Pentru români, poate aduce reîntregirea familiilor, despărțite în goana după o viață mai bună.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Românul și-a învățat lecția să vină acasă, că pâinea de acasă e cea mai bună, și asta poate aduce un reviriment al stării generale in România, cum să spun, un impuls general pentru țara noastră”, spune Carmen Harra.

Pandemia va deveni un subiect de domeniul trecutului, spune Carmen Harra, însă îi vom simți repercusiunile în plan material.
„Criza economica se va resimti foarte puternic, as putea sa spun ca economic 2021 ar putea sa fie intr-un fel mai rau decat 2020 per total, insa apar vaccinurile, starea psihologica este mai buna”, spune Carmen Harra.

În plan personal, 2021 aduce vești bune

Vin însă multe vești bune în plan personal- iubirea se schimbă și ne întoarcem la sentimente mai sincere. 2021 ar trebui să ne apropie mai mult și să ne facă reflectăm asupra acțiunilor noastre din ultimii ani.
„Am intrat într-o lume, am creat o lume virtuală, ireala, chiar daca avem internetul si chiar daca avem facebook, am pierdut the human touch, atingerea asta unii de altii”, spune Carmen Harra.

Un lucru e cert- lumea nu va mai arăta niciodată așa cum o știam. Adaptarea este cheia, iar în noul an ar trebui să pășim așa cum zice o veche zicală românească- „cele rele să se spele, cele bune să se adune”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si