Strazile au aratat ca albiile de rau si daca soferii au razbit cumva, pietonii din cartierul rezidential Militari s-au catarat pe garduri ca sa inainteze. Imaginea a fost aceeasi si-n alte parti.

Pe drum, in schimb, alta e problema: gropile sunt atat de adanci, incat soferii fac cale intoarsa. Culmea e ca aceasta cale de acces a fost de curand modernizata.

Citeste si: VIDEO| Vremea rea a făcut ravagii în România! Bilanțul tragic al zilei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Asfaltul le-ar fi fost de folos locuitorilor din zona daca autoritatile nu uitau de canalizare.  In lipsa instalatiei care sa adune apa, de ajutor le sunt doar cizmele.

Singura speranta a celor uitati de autoritati e sa se opreasca ploaia. Meterologii n-au insa vesti bune.

Alina Serban, meteorolog: Suntem in continuare sub influenta aceleiasi mase de aer rece cu potential de instabilitate termica ridicat. Atat astazi, la noapte, cat si pana joi cel putin, pana la mijlocul saptamanii vom avea in continuare in mare parte din tara averse cu caracter torrential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale

vantului cu aspect de vijelie, caderi de grindina, cantitati importante de apa.

Temperaturi de vara vor fi abia la mijlocul saptamanii, cand ne vom bucura de 30 de grade. Pana atunci, aversele puternice vor fi la ordinea zilei.

Citeste si: VIDEO| Strazi inundate după o ploaie torențială, în Cluj-Napoca


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si