O doamna este revoltata de modul in care arata gara Otopeni. Gara este, mai degraba, un peron langa sinele de cale ferata, plin de gunoaie si de scaune rupte.

Pe aici trec strainii care se indreapta spre Gara de Nord sau spre aeroport. Nicio problema. Autoritatile promit o investitie de 100 de milioane de euro care va duce trenurile direct la aeroportul din Otopeni.

Lucrarile pot incepe! Autoritatile au emis, in sfarsit, autorizatia de construire.

Petre Nechita, reporter Stirile Kanal D: Cum ne vom da seama ca lucrarile sunt aproape de incheiere? Pai, va trebui sa vedem un pod nou peste DN1. Intelegem, asadar, ca e vorba de un proiect complex.

Lucraile ar trebui sa mearga asa cum creste Fat-Frumos pentru a fi gata intr-un timp atat de scurt.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ciprian Enea, consultant in turism: In primul si in primul rand, trebuie sa avem grija sa functionam bine la nivel de infrastructura.

Acum mai bine de un an, autoritatile promiteau solemn ca vom merge cu metroul pana la Otopeni.

O promisiune care a ramas de caruta!

Lasam sinele de tren sau de metrou si le schimbam cu cele de tramvai. Pe aici vor ajunge suporterii la stadion. Tramvaiele sunt veritabile saune in timpul verii.

Tramvaiul parca inainteaza prin hartoape, nu pe sine. Iar statiile sunt niste platforme inguste, dar fara parapet de protectie.

Ciprian Ene spune ca zecile de mii de suporteri care vor veni in Bucuresti vara viitoare ar putea vizita si alte obiective.

Dar nu e suficient sa-i atragem cu simple pliante.

Ciprian Enea, consultant in turism: Sa nu uitam ca suntem intr-o lume a informaticii. Aplicatii foarte prietenoase cu cel care le utilizeaza, aplicatii usor de inteles, pe limbile fanilor care vor veni.

Despre stadioane, ce sa mai spunem? Sunt sanse ca lucrarile din Ghencea sa fie gata la timp. In Giulesti, descoperim multe utilaje frumos aliniate si cam atat. Paznicul ne cearta pentru ca nu observam forfota de pe santier.

Un lucrur e clar. Cu sau fara promisiuni, lucrarile ar trebui urgentate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si