Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Căruciorul unui bebeluș, lovit intenționat cu mașina de un interlop

Un interlop periculos a lovit cu mașina căruciorul unui tată care își plimba bebelușul pe trotuar și care i-a atras atenția că parcase ilegal.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florin Bloju, un interlop cunoscut din sectorul 6 al Capitalei, este protagonistul din aceste imagini. Fără nicio remușcare, individul se urcă la volan și lovește intenționat căruciorul în care se afla un copil.

Întreaga scenă a fost filmată de tatăl copilului, care nu a avut pe unde să treacă cu căruțul din cauza mașinii parcate pe trotuar.

Un interlop i-a lovit căruciorul după ce l-a atenționat că a parcat pe trotuar

După ce l-a tras la răspundere pe șofer, individul a devenit agresiv și a vrut să îl intimideze pe bărbat, astfel a lovit căruțul micuțului.

În fața polițiștilor, interlopul a găsit o scuză pentru gestul său.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Nu am vrut, doamnă, am vrut să bag în marșarier și a intrat în viteza a I-a. A fost o greșeală! Nu m-am certat cu nimeni!”, susține interlopul.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Individul a mai fost protagonistul unor atacuri în trecut- în urmă cu circa doi ani, între el și un fost luptător ar fi existat un conflict.

Pentru a fi sigur că își poate învinge rivalul, Florin Bloju l-ar fi lovit înainte cu mașina, iar când era la pământ, l-ar fi lovit cu brutalitate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI