V-ați întrebat vreodată cum arată cea mai scumpă casă din lume? Aceasta are 40 de dormitoare, o piscină cât două bazine olimpice, o grotă din rocă vulcanică și un mic palat indian în curte. În plus, luxul și opulența sunt la ele acasă în ceea ce privește decorațiunile. Iată cum arată, a transmis Simona Pătruleasa.

Casa de un miliard de dolari

În nordul Franței, în Normandia se află una dintre cele mai scumpe case care au existat vreodată- Chateau de Batailles, un castel care datează din secolul 17.

Locuința impresionantă a servit drept inspirație pentru Palatul din Versailles, si poate fi inchiriata. De asemenea, ea poate fi vizitată de cei care își doresc să trăiască pe propria piele viața familiei regale franceze.

Aici dormea regele Palatului. Aceste două cutii aflate lângă pat sunt din vremea Japoniei imperiale, acela este argint autentic. Deasupra avem candelabre de cristal, șemineu.

Palatul are peste 40 de dormitoare, 5 livinguri, o sală de bal o bibliotecă care se întinde pe două etaje, dar și o sală de biliard Toate decorate cu antichități și obiecte istorice de o valoare inestimabilă.

De exemplu, aceste două vaze i-au fost dăruite lui Napoleon de către regele Suediei.

Acesta este un portret al Mariei Antoinette când era tânără, iar pe partea cealaltă Marie Antoinette în vârstă.

Decorurile poleite cu aur sunt elementele centrale în palatul construit în stil baroc. Luxul și opulența ajung și în afara palatului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Are cea mai mare grădină privată din toată Europa și este atât de mare încât avem nevoie de o mașină de golf pentru a face un tur.

15 grădinari au grijă să mențină designul elaborat al grădinii. Labirinturile, gardul viu inalt de 9 metri, dar și fântânile arteziene sunt câteva dintre elementele care impresionează.

Costul pentru a porni aceste fântâni este aparent de 22.000 de euro. Poți folosi un jet ski aici, atât de mare este acest loc.

În curtea castelului intalnim un teatru spectaculos, inspirat din istoria Greciei Antice, dar și un mic palat indian la care poți ajunge doar cu barca.

Bine ați venit în sufrageria din Palatul Indian. Și uitați-vă în jur. Veniți să vedeți asta. Uitați-vă la acest leopard!

Palatul indian are 12 dormitoare decorate cu tapiterii autentice si artefacte istorice, o librarie si o piscina interioara care iti taie rasuflarea.

Citește și: VIDEO- Casa de un miliard de dolari. Cum arată cea mai scumpă locuință din lume?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iar actualul proprietar al castelului din Franța nu s-a oprit aici. În timpul pandemiei, acesta a construit o grotă folosind rocă vulcanică

Tavanul măsoară aici cel puțin 15 metri. Are un cerc în mijloc și peste tot împrejurul meu sunt statuile zeilor greci, cu oglinzi în spatele lor cu acea rocă vulcanică construită în jurul statuilor.

Nu in ultimul rand, în curtea castelului din Normandia se află o seră cu plante care sunt acolo de sute de ani.

Există un pod plutitor cu două cascade pe fiecare parte și plante tropicale peste tot. Copacii cresc din stâncă.

De-a lungul timpului, castelul a avut mai multi proprietari, si a servit drept spital in timpul celui de-al doilea razboi mondial. In 1992, a fost preluat de actualul proprietar, care i-a redat frumusețea de altădată. Acum, el este evaluat la suma colosală de 1 miliard de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si