A început cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa Iubirii. Iar noii concurenți, șapte fete și șapte băieți, au intrat în cea mai frumoasă călătorie pentru aflarea dragostei. Emoţiile sunt uriaşe în platoul celui mai iubit reality-show din România, prezentat de Andreea Mantea, difuzat la Kanal D în fiecare zi, a transmis Cristina Dorobanțu.

„Casa iubirii”, un nou sezon, la Kanal D

Noii concurenți ai sezonului trei ai emisiunii “Casa iubirii” și-au făcut apariția în platoul celui mai iubit reality show din țară, cu mari emoții.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, le-a fost alături, cu primele sfaturi, dar și cu setul de reguli de respectat în Casă. Larisa, Julia, Patrick și Cosmin sunt concurenți din sezonul anterior, deja cunoscuți de publicul larg, cei patru își vor continua călătoria, în speranța că își vor găsi marea iubire în acest nou sezon al emisiunii. Iar ceilalți 10 concurenți au pășit pentru prima dată în “Casa iubirii” și au avut ocazia să se cunoască și să se prezinte în fața publicului. 

Aleyna, are 23 de ani, este din Botoșani și aspiră să devină fotograf. Iubește să imortalizeze momente unice. Pasionată de artele vizuale, în special pictură, știe exact cum arată portretul băiatului ideal: încrezător, prietenos, respectuos și capabil să discute orice. În "Casa iubirii," își dorește să găsească nu doar portretul, ci și persoana potrivită pentru viața sa.

Virginia este din Craiova, urmează un master în Administrație Publică și se pricepe de minune la make-up.

Născută în zodia Balanței, ea caută echilibru în relații și dorește un partener stabil emoțional. În "Casa iubirii", speră să găsească acest echilibru și să trăiască o experiență cu totul unică.

Bianca a lucrat în Italia ca make-up artist și s-a întors în țară pentru a participa la “Casa iubirii” si a-și găsi sufletul pereche.

Daniela este din Iași, a învățat să-și poarte singură de grijă într-o viață vitregă.

Cu un trecut dificil, caută în "Casa iubirii" un partener responsabil.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ștefania are 19 ani, vine din Padova, si caută în "Casa iubirii" un băiat care “știe să curteze”. Preferă un partener atent și capabil să se întrețină singur. Dornică să-si încerce norocul în România.

Robi este agent imobiliar în București, are 27 de ani și se află in căutarea unei partenere, își dorește o femeie "spirt", cu simțul umorului, matură și capabilă să-l ghideze fără a-l face să se simtă stânjenit în vreun fel. Speră că una dintre fetele de la "Casa iubirii" îi va îndeplini așteptările.

Robert este din Bistrița-Năsăud și are 23 de ani. Spune despre el ca e foarte disciplinat, prin educația din familie și natura profesiei sale. Își dorește alături de el o fată sensibilă, plină de viață și loială. În "Casa iubirii," speră să trăiască o experiență de neuitat și să își construiască prietenii solide.

Bogdan are 23 de ani, este din Constanța. E pasionat de muzică, cântă la orgă și clape într-o trupă specializată în evenimente private și nunți. Recent, s-a despărțit de iubita sa, pe care o consideră prea posesivă, si speră să găsească în "Casa iubirii" o fată care să il înțeleagă și să aprecieze pasiunea sa pentru muzică.

Ștefan sau “Mustață” cum l-au “botezat” prietenii are 22 de ani, vine din Bragadiru. Este un artist în domeniul hair-styling, precum și graphic designer. De asemenea, e pasionat de muzică. Își dorește ca în “Casa iubirii” să se îndrăgostească și spune că visează să aibă alături de el o brunetă mignonă. Speră să trăiască o experiență frumoasă în "Casa Iubirii”.

Laurențiu, în vârstă de 33 de ani, este din Brașov, a lucrat ca animator sportiv și de dans în străinătate, timp de 9 ani. Speră ca aceste abilitați să îi fie aliați în "Casa iubirii".

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Așadar, nu pierdeți noul sezon al reality show-ul “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, ce poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citește și: VIDEO- Mihaela și Radu, câștigătorii „Casa iubirii”, sezonul 2. Cei doi au furat inima telespectatorilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si