Au trecut ani întregi de când Gheorghe Dincă îngrozea toată România, moment în care și-a căpătat și numele de „monstrul din Caracal”. Ani întregi, acesta i-a făcut pe români să se întrebe ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, tinerele care au fost văzute ultima dată în anul 2019.

La acea vreme, locuința monstrului din Caracal era văzută de o țară întreagă. Prin curtea casei groazei au trecut zeci de anchetatori și polițiști, însă de atunci a trecut ceva timp.

Iată cum arată acum casa în care a fost dusă Alexandra Măceșanu!

gheorghe dinca, luiza melencu, alexandra macesanu, casa gheorghe dinca

Gheorghe Dincă este cunoscut și astăzi drept „Monstrul din Caracal”.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Locuința este abandonată și pare desprinsă cu adevărat dintr-un film de groază. Curtea este acum plină de buruienile care nu au mai fost tăiate de ani întregi. În spatele porții afectate de timp și vreme se vede casa care amintește și astăzi de ororile de la Caracal și de suferința provocată de Gheorghe Dincă.

@alfyo_33 #caracal #dinca #fetenevinovate #it #alexandramacesanu ♬ Amityville Horror- Scary Halloween Sound Effects- Halloween Sound Effects

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Gheorghe Dincă a recunoscut, în sfârșit! Ce a făcut, de fapt, monstrul din Caracal cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Casa lui Gheorghe Dincă a stârnit de mai multe ori interesul publicului, după notorietatea pe care a căpătat-o individul în urma faptelor sale. Nimeni nu se aștepta însă ca locuința acestuia să ajungă pe harta orașului Caracal.

Casa lui Dincă s-a transformat cu câțiva ani în urmă în obiectiv turistic și a ajuns pe Google Maps împreună cu instituții ale localității, precum Muzeul Romanațului.

Totuși, în momentul în care se dădea click pe „casa lui Dincă”, nu apărea concret locuința individului și drumul către aceasta, ci o cocină de porci, scria cu câțiva ani în urmă cotidianul.ro.

Citește și: VIDEO- Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. Complicele său, Ştefan Risipiţean, a primit o pedeapsă de 12 ani

gheorghe dinca, luiza melencu, alexandra macesanu, casa gheorghe dinca

„Casa lui Dincă” a devenit obiectiv turistic. 

[Sursa foto: cotidianul.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si