Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Căsătorii cu pauză. Cum decurge o căsătorie în Japonia?

În Japonia, căsătoriile sunt cu pauză. Cum decurge o căsătorie pentru cei doi soți?

Redactia Stirile Kanal D,

Căsătorii cu pauză [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pauzele lungi și dese, cheia unei căsătorii de succes? Japonezii spun că răspunsul e afirmativ și locuitul împreună nu garantează succesul unei căsnicii Așa că au inventat relația... cu pauze, o modă care câștigă tot mai mulți adepți. Iată despre ce e vorba, a transmis Cristina Dorobanțu.

Căsătorii cu pauză

"Soțul meu locuiește la o oră distanță de casa mea. Rar rămân peste noapte în casa soției mele. Îmi văd soțul de două sau trei ori pe săptămână, în special când am nevoie de ajutor cu copilul. Nu am nici măcar o periuță în casa soției mele", au spus cei doi.

Hiromi și Hidekazu sunt căsătoriți, au un copil, dar locuiesc separat. Amândoi au divorțat înainte să se cunoască și au decis că o căsnicie petrecută la distanță e cea mai bună soluție.

De ce?

"Unul dintre avantajele căsniciei la distanță este acela că putem avea stiluri de viață diferite. În mod normal, mă trezesc la 4 AM. Pentru început, meditez. Apoi scriu și verific programul zilei. În condițiile în care copilul locuiește cu mama, dezavantajul principal este că soția are un program mult mai încărcat. Însă cei doi spun că în acest moment al vieții lor", căsnicia la distanță este soluția cea mai bună, au spus cei doi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"- Îmi pare rău că sunt un soț inutil.
- Ce spune soția dumneavoastră despre asta?
- Mă mustră aproape în fiecare zi", a spus soțul.

Cei doi spun că acest tip de căsnicie nu va fi permanent. În Japonia, tot mai multe cupluri de vârste diferite au ajuns să îmbrățișeze această modă.

Citește și: VIDEO- Căsătoria și nevoia de validare în online. Ce spune psihologul?

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI