,,Zeci de percheziții au avut loc în Capitală, într-un dosar în care mai mulți avocați și notari sunt suspectați că au intrat ilegal în posesia mai multor case, luate de la persoane decedate. Aceștia au fost duși la audieri. Despre ce prejudiciu este vorba ne spune colega mea, Oana Guran. Bună seara, Oana!'', a transmis Christian Sabbagh.

Case luate cu acte false de la decedați

,,Bun găsit! Procurorii spun că prejudiciul se ridică la peste 1,3 milioane de lei. Concret, suspecții falsificau documente, inclusiv testamente, ca să ajungă proprietarii locuințelor. Adevărații moștenitori aflau că toata averea a fost pierdută abia după ce casele ajungeau pe numele hoților.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Polițiști anchetați din cauza unui milionar austriac. Cum s-a ajuns în această situație?

Faptele s-ar fi petrecut in perioada 2018-2022, iar printre cei adusi la audieri s-ar afla avocați și notari.

Imobilele vândute sunt apartamente din sectoarele 1 și 3 din București, dar și câteva case din județele Vâlcea și Prahova. 12 persoane au fost aduse aici, la sediul DNA din București, și se află și la această oră la audieri'', a transmis Oana Guran.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: