Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Casierii s-au întors în supermarketuri în Anglia. Cumpărătorii au avut reacții negative la adresa roboților

În Anglia, casierii au fost aduși înapoi în supermarketuri, după ce clienții s-au arătat nemulțumiți de sistemul self scanning. În România, în schimb, locuitorii trebuie să se descurce să-și scaneze singuri produsele.

Redactia Stirile Kanal D,

Casierii, înapoi la treabă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În timp ce la noi, supermarketurile renunță la casieri și introduc self scanning-ul pentru clienți, în Marea Britanie este pe dos.

Casierii s-au întors înapoi în supermarketuri în Marea Britanie

Un lanț de supermarketuri din Marea Britanie a renunțat la roboți și aduce înapoi personalul, după reacțiile negative ale cumpărătorilor. Casele automate ar fi nesigure și impersonale, spun reprezentanții magazinului care au adus înapoi angajații la casele de marcat. Decizia vine după ce sistemul de auto-scanare a generat o întreagă revoltă, pentru că oamenii stăteau prea mult să își scaneze cumpărăturile și, în plus, le lipseau discuțiile cu vânzătoarele.

Citește și: VIDEO. Guvernul s-a răzgândit: care vor fi noile limite la plățile cash

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI