Pandemia a pus piedici romantismului clasic, însă rețelele sociale sar în ajutorul celor care îşi caută partener de viaţă. Cu un simplu like, esti acummai aproape ca oricând de a-ţi găsi jumătatea. Tot mai mulți oameni renunță la prejudecăți și, în lipsa opțiunilor, se orientează către platformele de dating.

„Nu avem alternativă, apelăm la soluții și ne mutăm în online.


Cei speriați de pandemie clar stau în casa, umblă doar pe internet”, spun oamenii.

Mediul virtual și căsuța de chat, preferate pentru dating în pandemie

Când un virus necunoscut dă târcoale, parcă și întâlnirile sunt altfel.

Păi toată lumea folosește Tinderul, acolo se intalnesc foarte mutle persoane și e o rețea de socializare foarte bună.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și alte rețele sociale au speculat din plin fenomenul, și au lansat propriile funcții de dating. La finalul anului, Facebook a introdus butonul de întâlniri și pentru utilizatorii din Europa, la un an după lansarea funcției în Statele Unite.

„În meniul Facebook putem găsi acum butonul dating. Odată activata optiunea, va trebui mai intai sa raspundem la cateva intrebari despre noi si despre persoanele pe care am vrea să le întâlnim.

Apoi, vom avea un astfel de profil care va fi vizibil utilizatorilor”, relatează reporterul Kanal D.

 

Până acum, paltforma Facebook Dating a depășit 2 miliarde de potriviri în aplicație în cele 52 de țări in care este activă. Totul a început însă din simpla dorință de a ține utilizatorii cât mai mult timp activi pe platformă.

„Astfel incat oamenii sa nu fie nevoiți să iasă din aplicație pentru că știm foarte bine, platformele iși doresc foarte mult ca oamenii să stea cat mai mult în mediul respectiv.

Foarte interesant e ca la momentul la care se face o conexiune intre mine si o persoana de sex opus, poti sa-l inviti la un videochat adica sa porniti camerele impreuna”, spun specialiștii.

Potrivit statisticilor, cei mai interesați de întâlnirile online sunt tinerii din generația Z, adică cei cu vârste între 18 și 25 de ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si