La prima ora a diminetii, cand traficul e infernal, doi biciclisti si un scuterist alearga spre adrese, cu micul-dejun in spate.

Printre ei, l-am gasit pe Iulian: are 22 de ani, e din Ploiesti, dar ii place in Capitala.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Iulian: Am vazut in strainatate ca se fac foarte multi bani. Le am zis alor mei ma mut la bucuresti sa muncesc acolo Cu chirire cu tot, ma descurc eu.

Pe ploaie sau vant, strabate, zilnic, 50 de kilometri, fara sa se planga. La un simplu calcul, realizam ca intr-un an si jumatate de cand livreaza mancare, Iulian aproape ca a dat ocol pamantului. Job-ul pe care il vede ca pe o aventura cu bune si rele.

Daca nu-i ocolesc soferii, ii salveaza atentia, caci curierii de mancare au nevoie de simturi fine. In lipsa lor, oricand se poate intampla o tragedie.

Sase-sapte ore pe zi, Bogdan onoreaza comenzi, pe bicicleta. Chiar daca uneori sta mai putin la munca decat amicii sai, se-ntoarce acasa mai obosit. Rasplata este insa pe masura: in 7 zile, castiga 2 200 de lei.

Pentru 40 de ore lucrate pe saptamana, un curier castiga si 3.500

de lei lunar. Suma creste cu 30% daca luam in considerare si bacsisul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si