Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cât de bogat era Kobe Bryant. Fostul baschetbalist avea o avere uriașă

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, decedat în accidentul de elicopter de duminică, era și un om de afaceri de succes.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kobe Bryant avea o avere de circa 500 de milioane de dolari, potrivit site-ului celebritynetworth.com. În anii cât a actival la Los Angeles Lakers, baschetbalistul a fost plătit, în total, cu 328 de milioane de dolari, adaugă sursa citată.

Bryant a fost și un antreprenor de succes, reamintește CNN. În 2013, el a înființat o companie de investiții împreună cu un alt om de afaceri, Jeff Stibel. Acum, compania deține bunuri în valoare de peste 2 miliarde de dolari.

Dar investițiile lui Bryant nu s-au oprit aici. El a mizat și pe o firmă de bături energizante pentru sportivi, Body Armor. Ulterior, Coca Cola s-a arătat interesată de această companie si a cumpărat o parte dintre acțiuni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Pilotul lui Kobe Bryant a luat legătura cu turnul de control cu doar câteva minute înainte de tragedie: „Zburați prea jos!”

Cât de bogat era Kobe Bryant. S-a retras în 2016

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru

All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Citeste si: Barack şi Michelle Obama: Kobe Bryant a fost o legendă. Să o pierzi şi pe Gianna este şi mai dureros pentru noi, ca părinţi

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI