„Cel puțin 100 de mii de euro costă un apartament pe litoralul românesc, iar cei care au bani să cumpere sunt convinși că vor avea parte de clienți tot anul. Vara, turiști, iar iarna, studenți străini care vin să învețe la facultățile din Constanța. Dacă este sau nu rentabilă o astfel de investiție și care sunt variantele aproape de plajă aflăm de la colega mea, Raluca Sevastru.

Bună dimineața, Raluca”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cât mai costă o locuință pe litoral?

„Bun găsit! Dacă aveți de gând să investiți în apartamentele de la malul mării trebuie să știți ca prețurile variază în funcție de zonă și suprafață. Cele mai scumpe apartamente sunt cele care se află în apropierea mării. Ca să vă dau și exemple concrete, am ales 4 zone aproape de plajă.
În zona Mamaia Nord- Năvodari prețurile pornesc de la 80 mii de euro pentru un apartament cu două camere și cresc în funcție de suprafață.
În stațiunea Mamaia, pe partea cu lacul Siutghiol, un apartament cu o cameră se vinde cu 60 de mii de euro, iar cu două camere de la 80 de mii de euro.
La un kilometru distanță de Mamaia, în zona campusului universitar, un apartament de doar 35 de metri pătrați, cu două camere, se vinde cu 72 de mii de euro.

Avantajul este că are și loc de parcare subteran.
Foarte multe sunt și în Constanța, în zona ultracentrală, lângă plaja Modern. Ce-i drept, în această zonă prețurile sunt ceva mai piperate. Un apartament cu două camere, cu o suprafață de 54 de metri pătrați, se vinde cu suma de 129 de mii de euro. În acești bani nu este inclus locul de parcare”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Mai multe bilete la băi petru pensionari. Câte zile pot sta vârstnicii la tratamente și ce condiții li se oferă?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si