"Are sau nu preț frumusețea? Dacă ne uităm la listele de așteptare pentru cele mai dorite operații estetice, s-ar părea că da. Implanturile mamare și blefaroplastiile sunt în ultimii ani cele mai populare intervenții. Iar medicii spun că în cabinetul lor nu doar se taie și se coase. Se rezolvă complexe și se redă încrederea în sine. Cât mai costă aceste proceduri aflăm chiar acum", a transmis Simona Pătruleasa.

Cât ne mai costă operațiile estetice?

Carina și-a dorit multă vreme un bust de invidiat. Am găsit-o în cabinet, la controlul anual.

"În primul rand pentru ca era un complex de al meu.... nu am putut sa fiu imaginea", a spus Carina.

Iar recuperarea nu a fost deloc dificilă.

"Nu pot sa spun ca nu au existat dureri...", a spus Carina.

În ultimii ani, tehnologia a avansat și în acest domeniu. Implanturile au devenit mai ușoare, ca să reducă eventualele probleme cu spatele de pildă.

"Acest model de silicon este mai usor cu 30% în comparație cu alte implaturi care există pe piață. Producătorii spun că acestea nu mai trebuie schimbate o dată 10 ani și că pot fi folosite inclusiv de către femeile care urmează să aibă copii", a transmis Ellvira Costache.

Prețurile unei astfel de intervenții variază acum între 3000 și 6000 de euro. Contează medicul ales, clinica, dar și implantul în sine. Forma rotundă e de obicei un pic mai ieftină ca cea anatomică.

Dacă tinerele își îndreaptă atenția mai mult spre silicoane și acid hialuronic în buze, doamnele trecute de prima tinerețe apelează des la chirurgia pleoapelor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Mă deranja că-mi oboseau ochii... că nu văd bine", a spus o doamnă.

O blefaroplastie costă între 850 și poate ajunge până la 2 mii de euro. Cât despre rezultate, medicii spun că țin atât de mâna medicului, cât și de comportamentul pacientului. Sunt reguli stricte de urmat după o intevrenție.

România e una dintre țările europene unde se fac cele mai multe intervenții estetice. Majoritatea tinerelor și-ar dori să schimbe ceva la aspectul fizic.

Nici băieții nu se lasă mai prejos.

"Un complex al meu este nasul, atunci când râd mi se aduce și jawline-ul", a spus un tânăr.

"Un implant de păr da, ar merge", a spus un tânăr.

Când ne decidem să apelăm la bisturiu, e important să nu ținem cont doar de preț. Să verificăm cu atenție istoricul medicului și al clinicii unde urmează să mergem, să citim review-uri și să cerem să vedem rezultate ale altor paciente.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: O fetiță de opt ani a fost salvată de medicii din Cluj, după o operaţie miraculoasă. ,,Acum e cu zâmbetul pe buze, e foarte puternică''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si