Fast, strălucire, elegantă si lux. Asa a aratat petrecerea aniversara a lui Cătălin Botezatu la implinirea varstei de 53 de ani. Aniversarea designerului a fost una de poveste. Creatorul de modă s+a distrat regește alături de prieteni într-un club de lux din capitală. Totul a fost unic, inclusiv tortul.

Cum locația a fost una exclusivistă și a găzduit o atmosferă pe măsură, Cătălin s-a afișat îmbrăcat la patru ace, într-un sacou auriu.

Citeste si: Prima declarație a lui Cătălin Botezatu, după accidentul din Capitală! „Roțile s-au blocat și...” EXCLUSIV

CATALIN BOTEZATU: Oricum cadourile pentru mine nu contează, contează faptul că ei sunt aici.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

ILINCA VANDICI: Cătălin reprezintă bunătate, reprezintă lumină, reprezintă iubire. Omul ăsta e ceva ce eu n-am cunoscut până acum în viața mea, e un mister, e o magie.

În seara în care Cătălin Botezatu și-a organizat ziua de naștere surprizele s-au ținut lanț.

Creatorul de moda a fost coplesit de cadourile pe care le-a primit de la atatia prieteni care au vrut sa ii fie alaturi intr-o seara atat de speciala.

Petrecerea a fost si prilejul perfect sa ne vorbeasca despre darurile deosebite.

CATALIN BOTEZATU: Tot felul de ceasuri, de bijuterii. Primesc brichete foarte scumpe. Mi-am făcut cadou deja o vacanţă lungă de o lună de zile.

VICA BLOCHINA: Îi doresc din toata inima mea la mulți ani și multă sănătate și-mi doresc să rămâi un om la fel de frumos cum ești tu.

Înainte de mega-petrecere, sărbătoritul a participat la inaugurarea unui nou boutique de ochelari.

Acesta a fost surprins cu cel mai scump cadou: o pereche unica de ochelari din aur masiv de 18 carate semnati de o casa de moda cunoscuta.

Citeste si: Vedetele Kanal D au dat startul Sărbătorilor de iarnă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si