„Cătălin Botezatu a trecut printr-o experiență de neuitat în ultima vacanță petrecută în Mexic. În timp ce se bălăcea într-o cenotă, creatorul de modă a dat nas în nas cu un aligator. Despre aceste peripeții, dar și despre orașul Oradea, de care s-a îndrăgostit, Cătălin a vorbit în exclusivitate pentru Știrile Kanal D”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cătălin Botezatu, vacanță de neuitat în Mexic

Cătălin Botezatu s-a bucurat de o vacanță extraordinară în Mexic. Creatorul de modă a stat trei săptămâni în celebra stațiune Tulum, unde la început de an au loc festivaluri de muzică cu cei mai cunoscuți DJ din lume.

„Dacă m-am dus cu gândul ca să mă odihnesc, închipuie-ți că de la acest party mare, aceste petreceri care se încheiau la 10-11, nu mă mai culcam, dormeam pe plajă și o luam de la capăt seara, nu ai cum sa dormi la Tulum”, a spus creatorul de modă.

Citește și: VIDEO- Anamaria Botezatu, artista pasionată de gastronomie. Cântăreața iubește să petreacă timp în bucătărie

Și cum în cele trei săptămâni petrecute în Mexic și-a propus să viziteze cât mai multe locuri ieșite din comun, Cătălin a ajuns și la cenotele mexicane. Aici, în timp ce se scălda, a avut parte de o surpriză: a dat de un aligator.

„Într-una din cenotele acestea superbe, au apă cristalină, nu-i vezi fundul, la un moment cineva a strigat crocodil. Era un crocodil în apă. Normal, că doar eram în junglă, toată lumea s-a agitat pentru că erau mulți oameni în apă, dar nu poți să intrii fără vestă de salvare, e foarte greu să înoți. După, care cel care se ocupa de acea cenotă ne-a zis să stăm liniștiți, e doar un simplu aligator, are doar doi metri și e de-al casei”, a mai povestit Cătălin Botezatu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Întâlnirea cu aligatorul nu a fost singura experiență trăită intens de creatorul de modă în Mexic.

„Eu am fost în junglă, în locuri care nu se cunosc pentru că-mi place să văd lucruri pe care nu le văd toți oamenii, locuri periculoase, unde sunt gheparzi, unde sunt șerpi, și tot felul de nebuneli, dar ce se întâmplă acolo e extraordinar de frumos”, a adăugat creatorul de modă.

Odată revenit în țară, Cătălin Botezatu a mers la Oradea, orașul de care s-a îndrăgostit și unde ar vrea să-și cumpere o locuință.

„Iubesc orașul ăsta, îmi place ce se întâmplă, iubesc ce fac oamenii aceștia minunați pentru oraș și din punctul meu de vedere, arhitectura și tot ce e aici e ceva wow. Nu sunt zvonuri, da, mă voi muta, adică oricum vin foarte des, cel puțin o dată pe lună, așa că m-am gândit și sunt în discuții pentru o proprietate, o să vedeți, o să vă anunț, dacă tot sunt aici mai mereu, o să vă invit la mine acasă când va fi gata”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Până atunci, Cătălin Botezatu își continuă activitățile pe care le are la Oradea și ne-a prezentat câteva piese vestimentare din colecțiile lui.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Asta, de exemplu, o avem și pe alb și pe negru, a făcut parte din colecția de la Paris, este foarte frumoasă, foarte ușoară, extrem de modernă și versatilă. Avem și aceasta tot pe negru și pe alb. Cu aceste ferestre, foarte sexy, bineînțeles că sunt poziționate în așa fel încât să nu fie vulgare, să nu se vadă nimic. Aceste rochii, la fel, au făcut parte din colecția de tricotaje de la Paris, avem și un shooting, pe celebra manechină Almet, din Franța”, a mai povestit designerul.

Creatorul de modă are un program foarte încărcat în următoarea perioadă. El ne-a dezvăluit că de la Oradea, unde l-am găsit, acum va pleca în Dubai, apoi va merge la New York și Paris, dar și la Cluj-Napoca unde, de 8 martie va avea o prezentare de modă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si