Primarul Municipiului Baia Mare a fost internat de urgență astăzi. Cătălin Cherecheș se afla în mașină cu soția sa când a început să acuze stări de rău. După investigațiile medicale, soția sa a declarat că primarul ar fi suferit un infarct.

În drum spre instanță, destinația Spitalul de Urgență

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, a ajuns de urgență la spital. Primarul se afla în mașină împreună cu soția sa, moment în care Cătălin Cherecheș a început să se simtă rău.

Primarul Municipiului Baia Mare a fost internat de urgență astăzi.

Primarul Municipiului Baia Mare a fost internat de urgență astăzi.

[Sursa foto: Capturi Facebook]

Cei doi au ajuns de imediat la Spitalul de Urgență Baia Mare, iar Cătălin Cherecheș a fost internat pe secția de Cardiologie. Soția sa a declarat că primarul ar fi suferit un infarct.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Am ieșit din Baia Mare să venim spre Cluj. La ieșire din Baia Mare i s-a făcut rău, mi-a zis că îi este rău. Zic deschide geamul și zice "mi-e rău, mă strânge ceva de piept, mă strânge ceva de gât, nu mai pot să respir, simt că nu mai pot". Și atunci, în momentul ăla ne-am întors la spital, iar la spital am constatat că de fapt e infarct.

Iar acum este sub observație și nu pot să vorbesc cu el", a declarat soția lui Cătălin Cherecheș, Tabita.

Tragedia s-a întâmplat în drumul spre Curtea de Apel Cluj, unde judecătorii ar trebui să dea sentinţa definitivă în dosarul în care a fost condamnat la 5 ani cu executare de Tribunalul Maramureş. Magistratii Curții de Apel Cluj au amânat judecarea cazului lui Cherecheș pentru 19 septembrie, potrivit vasiledale.ro.

La Curtea de Apel Cluj a ajuns doar soția lui Cătălin Cherecheș. Aceasta este însoțită de avocați.

"Am venit singură la instanță. Sunt avocații aici, e în regulă", a menționat Tabita Cherecheș.

Citește și: VIDEO- „Împăratul” din mijlocul domnitorilor. "Dacă face, pot să-i spun și rege"

În weekend a spus "DA"

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în urmă cu o săptămână nu bănuia că starea de sănătate se va agrava. Cătălin Cherecheș și Tabita au spus "DA", în fața stării civile, pe 9 septembrie 2023.

Cătălin Cherecheș și Tabita au spus "DA", în fața stării civile. 

Cătălin Cherecheș și Tabita au spus "DA", în fața stării civile. 

[Sursa foto: Capturi Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si