Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Cătălin Cherecheș, prima noapte în arestul din România. De ce condiții va beneficia în penitenciar fostul edil din Baia Mare?

Cătălin Cherecheș și-a petrecut prima noapte în arestul din Romania, la Penitenciarul Arad. Iată cum a fost condus fostul edil.

Redactia Stirile Kanal D,

Cătălin Cherecheș, încarcerat la Rahova [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„După ce a fost extrădat din Germania, Cătălin Cherecheș și-a petrecut prima noapte în spatele gratiilor din România, la Penitenciarul Arad. Astăzi fostul edil a fost mutat la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne în carantină vreme de trei săptămâni. Abia apoi va fi transferat mai aproape de casă, la Aiud”, a transmis Christian Sabbagh.

Prima noapte în arestul românesc pentru Cătălin Cherecheș

După aproape o zi pe drum, Cătălin Cherecheș a ajuns din Germania înapoi pe meleaguri românești. Flancat de polițiști, fostul edil din Baia Mare a fost predat autorităților din România, la punctul de trecere al frontierei Nădlac 2. Prima noapte în spatele gratiilor a petrecut-o aproape de graniță, în Penitenciarul Arad, iar de dimineață a fost transferat în Capitală, la Penitenciarul Rahova.

La Rahova, fostul edil va sta 21 de zile. Este perioada de carantină, în care va fi examinat medical și va primi consiliere psihologică ca să se poată adapta vieții din spatele gratiilor. La finalul celor trei săptămâni, Cherecheș va fi mutat la Penitenciarul Aiud, acolo unde va sta aproximativ 1 an, singur în celulă, în regim închis.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO-Primarul fugar, Cătălin Cherecheș, cere condiții în arest, la scurt timp de la venirea în țară

Abia apoi ar putea ajunge la Penitenciarul Baia Mare, unde va fi nevoit să împartă camera cu alți doi deținuți, însă acolo se va bucura de vizite și va avea acces la telefon.


Fostul primar are de ispășit cinci ani de închisoare pentru luare de mită. Nu va fi tras la răspundere pentru că a fugit din țară, deoarece nu se consideră trecere frauduloasă a frontierei câtă vreme a fost verificat de un vameș.

De asemenea, perioada petrecută în Germania nu se ia în calcul la perioada de detenție. I se vor scădea doar carantina și noaptea petrecută în Penitenciarul Arad.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI