"Se numește Cătălina Rotaru însă toată lumea o știe drept Catrina. Este din Bucovina și este mândră de plaiurile românești. Mai mult decât atât i ubește muzica populară. Așa că am invitat-o astăzi în platoul Știrilor Kanal D pentru a ne povesti despre proiectele sale și nu numai! Bun găsit Cătălina!", a transmis Cristina Dorobanțu.

Cătălina Rotaru, noua stea a muzicii populare

- În primul rând vreau să știu de unde numele Catrina, știu că albumul pe care l-ai lansat în toamna anului trecut poartă acest nume?

Catrina de fapt e Cătălina, de la țară, cum era altă dată. Catrina vine de la numele sfintei Ecaterina și eu sunt un fel de Catrina, o Cătălina, dar în varianta de la țară și numită Catrina, a declarat Cătălina Rotaru.

- Daca tot vorbim despre acest album aș vrea să ascultăm un fragment din piesa ”De ți-o fost dragă Catrina!”. Ce port frumos porți! Poți să-mi descrii?

Este un costum autentic din zona Bucovinei. Clar, Bucovina ca și alte zone are tot felul de subzone, așa că acesta este un costum din satul Capul Codrului, dar nu în total... catrința este din Capul Codrului, cămașa este de pe undeva de pe la Bucșoaia, ar este un costum pur bucovinean și autentic, specific Bucovinei, a

declarat Cătălina Rotaru.

- Spuneai într-un interviu că vocea este cel mai de preț dar pe care l-ai primit.

Așa și este. Cel mai mare dar pe care eu am putut să-l primesc pe pământul ăsta și cea mai bună meserie pe care eu am putut să o primesc a fost aceasta, de a cânta, pentru că eu atunci când cânt, simt că trăiesc, ăsta este singurul mod al meu prin care eu sunt fericită până la Dumnezeu și înapoi.

Mă simt utilă pentru lume și utilă pentru sufletul meu în primul rând, pentru că atunci când cânt, prima dată îmi alin mie dor, mi-alin dureri, mi-alin supărare și până la urma urmei, îmi aduc voia bună, a declarat Cătălina Rotaru.

- Cum a început totul?

Eu de foarte mică încă din leagăn acasă am simțit că muzica populară pe mine mă atrage foarte mult, dat fiind faptul că la vârsta de nouă ani am apărut prima dată pe o scenă și am cântat live, însoțită de o orchestră și asta m-a satisfăcut foarte tare ca dorind pe mai departe să pășesc pe această cărare și să văd că Dumnezeu a hărăzit să fie pentru mine și cu zi ce trece parcă tot mai mult mă apropii de ceea ce este al meu, a declarat Cătălina Rotaru.

- Pentru tine anul trecut a fost unul plin. Ai lansat un album

La vârsta de 26 de ani mi-am împlinit cel mai mare vis și anume lansarea primului meu album discografic, intitulat chiar ”De ți-o fost dragă Catrina!”, cea mai mare bucurie pot să spun, a declarat Cătălina Rotaru.

- Ai o piesă dedicată bărbatului, lansată recent.

Care se intitulează Of, bărbatul meu nebun și să știți că e o piesă adevărată, chiar de acasă, din bătătură pot să spun, din plaiurile noastre, a declarat Cătălina Rotaru.

- Ai iubit?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Am iubit am iubit iubesc și o să iubesc, a declarat Cătălina Rotaru.

- Cum arată bărbatul perfect pentru tine?

Cred că asta doar Dumnezeu știe, cum este bărbatul perfect pentru mine. Cred că este un bărbat sensibil, un bărbat cu frică de Dumnezeu, în primul rând, și un bărbat care să mă susțină necondiționat și să-mi fie tot timpul acolo, alături, a declarat Cătălina Rotaru.

- L-ai cunoscut?

Putem spune că da, nu vreau să dau foarte multe detalii pentru că viața mea personală este viața mea personală, o împart cu lumea, dar atât cât îmi doresc eu acest lucru, a declarat Cătălina Rotaru.

- Care este cel mai mare vis al tău?

Să ajung acolo unde mi-a scris Dumnezeu și să urmez ceea ce e scris pentru mine, să am cărarea aia pe care să mă duc drept înainte și cu capul sus și demnă, a declarat Cătălina Rotaru.

- Spuneai mai devreme despre momentele grele din viața ta. Care a fost cel mai greu moment?

Au fost foarte multe momente grele, acum, să-ți spun un moment... nici nu vreau să mi-l amintesc, dar vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am avut putere să trec peste tot ce a fost în calea mea și pe lângă asta, cele mai mari răsplate pe care eu le-am avut, au fost bucuriile care au venit după. Se zice că după furtună vine soare și vine frumos în sufletul omului și în viața omului și pentru mine fiecare zi e o mare bucurie, chiar dacă mai vine cu un pic de rău. Îmi place să cred că sunt o persoană optimistă, atâta timp cât cred în bine și îmi place să mă înconjor de oameni care să-mi ridice moralul, care să mă susțină, a declarat Cătălina Rotaru.

- Știu despre tine că ești o persoană credincioasă. Mergi des la mănăstiri? Aveți niște mănăstiri superbe în Bucovina!

Este plai scăldat în mănăstire. Într-adevăr, îmi doresc foarte mult să ajung și când ajung eu, mare bucurie. Nu pot să zic că mă duc chiar foarte des dar mă străduiesc să ajung, a declarat Cătălina Rotaru.

- Cum arată o zi din viața ta?

Foarte simplă, ca a fiecăruia. Mă trezesc, îmi fac rutina și îmi propun țeluri pe care îmi doresc până la sfârșitul zilei să le îndeplinesc. Câteodată reușesc, câteodată nu reușesc, dar îmi place să cred că sunt învingătoare și îmi place să trag de mine. La mine toate lucrurile sunt pe repede înainte și câteodată mă stresează lucrul ăsta și îmi doresc să-mi fac viața un pic mai calmă, că eu sunt foarte zăpăcită, cu toate că poate nu se vede lucrul ăsta, dar sunt un pic haotic, a declarat Cătălina Rotaru.

- Ce zodie ești?

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Fecioară, a declarat Cătălina Rotaru.

- Povestește-mi despre cel mai frumos moment pe care l-ai trăit până la această vârstă!

În momentul în care am câștigat un concurs intitulat Vedeta Populară și lansarea albumului meu discografic, de anul trecut, a declarat Cătălina Rotaru.

- Cel mai mare susținător al tău?

Dumnezeu, mama, familia mea. Dumnezeu înainte de toate, a declarat Cătălina Rotaru.

- Cum este Cătălina în afara scenei, ce alte pasiuni și hobbyuri are?

Pe lângă faptul că îmi place să cânt foarte tare, îmi place să conduc, îmi place să fac sport, îmi place să gătesc, câteodată îmi place să citesc, să găsesc lucruri relaxante pentru mintea mea, a declarat Cătălina Rotaru.

- Noi generații nu-i place neapărat să facă parte din ce breasla ta. Cum te-ai decis să cânți muzică populară și de ce nu alt tip de muzică?

Pentru că asta am simțit-o eu, mai aproape de sufletul meu și să știi că și eu când am trecut prin perioada liceului eram în dubii pentru că toată lumea m-a arătat cu degetul și eu mă simțeam, cum să zic, mă simțeam fată de la țară și pe mine mă făcea să mă simt prost lucrul ăsta, dar să descopăr mai târziu că ăsta asta e cea mai mare valoare, că să fii de la țară e o mare bucurie și o mare binecuvântare și eu pot să zic faptul că am crescut în satul Capul Codrului, județul Suceava. Asta e o mare binecuvântare din Dumnezeu și eu am învățat foarte multe lucruri, să nu uit niciodată de unde am plecat. De la țară a plecat și cel mare plecat și cel mic, mai de jos pleacă toată lumea, e important unde ajunge, a declarat Cătălina Rotaru.

Citește și: VIDEO- Marius Bodochi, unul dintre cei mai mari actori ai României: "Personajele sunt precum niște copii de care trebuie să ai grijă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si