„Cea mai mare dovadă de iubire este dăruirea, iar Cati Simionescu este exemplul că o femeie poate ține cu mână de fier o casă, o familie și un nume. S-a îndrăgostit la 13 ani, a fugit de acasă doar cu hainele de pe ea, însă, în final, spune ea... a meritat. Vedem astăzi povestea nespusă a lui Cati Simionescu, soția lui Adi Minune”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Povestea de dragoste nespusă dintre Cati și Adrian Minune

Adrian Minune și Cati Simionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei decenii și sunt la fel de îndrăgostiți că la început, însă, ca în orice familiei și ei au întâmpinat de-a lungul timpului și momente grele, pe care le-au depășit cu forță și iubire. Cati Simionescu a fost invitată în emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a vorbit pentru prima dată despre începutul poveștii de dragoste cu cel care este astăzi, unul dintre cei mai mari artiști de la noi din țară.
„Bunica lui este rudă cu bunicul meu, tatăl mamei mele și noi ne vizitam rudele doar de sărbători. El nu a crescut în Ștefănești unde am crescut eu, el a crescut în București, la adresa tatălui și venea foarte rar în Ștefănești. Eu l-am cunoscut mai bine atunci când s-a mutat la școală, în Ștefănești. Și-a făcut transferul și mergea acolo unde eu învățam. Atunci ne-am cunoscut mai bine și am ajuns să ne îndrăgostim unul de celalalt”, a povestit Cati.

Citește și: VIDEO- Albă-ca-Zăpada la Târgul de Paște din Craiova. Când se va deschide?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Adi Minune, care avea pe atunci doar 15 ani, a știut din prima că adolescenta de doar 13 ani de care se îndrăgostise avea să fie femeia vieții sale.
„El mă căuta și venea la mine în clasă, mă căuta în ideea să stăm cât mai mult, să petreacă timp cu mine. De multe ori profesorii îl găseau la mine în clasă și îl trimiteau la el în clasă, însă refuza motivând că vrea să mă privească”, a mai spus soția lui Adi Minune.
3 ani mai târziu, la 16 ani Cati a lăsat totul în urmă și a fugit de acasă împreună cu Adi.
„El mă iubea foarte mult și voia ca eu să îmi duc mai departe studiile, a acceptat restricțiile pe care eu le aveam, dar interzicându-mi-se mie să ies afară din casă, să merg doar la școală și înapoi, nu mai puteam să mă vad cu el. Știam că suferă din acest motiv și am zis: hai să plecăm împreună chiar dacă nu ni se permite treaba asta și ne luăm viața în mâini amândoi și vedem ce ne oferă bunul Dumnezeu”, a continuat să povestească Cati.
Și exact așa au făcut. Într-o vară, pe 15 iunie, și-au luat inima în dinți și au plecat doar cu hainele de pe ei și dragostea ce și-o purtau reciproc. Au pornit de jos, într-un apartament din Pantelimon și împreună și-au clădit familia de astăzi.
„A fost prima casă în care eu am stat singură cu soțul meu la vârsta de 17 ani.

Aveam camera micuță la intrare în care aveam o imagine cu o plajă și niște palmieri, o canapea de două locuri și un televizor și o singură cameră în care aveam o canapea care se extindea, un TV micuț și o comodă mică pe care era acest TV”, a mai spus Cati.
Persoană calculată, Cati a pus ban pe ban și l-a susținut pe Adi din toate punctele de vedere. Doar că, la rândul său a cerut să îi fie respectate 3 principii.
„Eu am niște principii de când m-am născut, iar soțul meu a respectat principiale mele. I-am cerut 3 lucruri atunci când am plecat pe acest drum amândoi: să nu facă nuntă cu altcineva în afară de mine că nu vreau ca ai noștri copii sa aibă alți frați din alte escapade sau plimbări de-ale lui și sa rămână alături de mine, indiferent ce se va întâmpla. Să nu mă părăsească niciodată. Nici el pe mine, nici eu pe el”, a continuat soția artistului.
Cati a iertat multe escapade și și-a ținut familia unită, dar de departe cel mai important lucru care i se datorează este faptul că Adrian Minune a revenit și s-a menținut pe drumul cel bun de fiecare dată.
„Dacă nu eram acasă și nu eram persoana care am fost în viața asta și l-am iertat pentru ce a făcut și l-am așteptat acasă, da, se pierdea. El a avut în mine un stâlp de susținere, o foarte mare bază”, a mai povestit Cati.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: