Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Catrinel Menghia, aparitie de senzatie la Cannes

Catrinel Menghia a avut o aparitie ravasitoare pe covorul rosu de la Cannes! Actrita a atras privirile tuturor celor prezenti la eveniment.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catrinel Menghia a stralucit la cea de-a 72-a editie a Festivalului International de Film de la Cannes sambata seara.

Actrita a optat pentru o rochie lunga superba de culoare nude si nuante de roz pal si a accesorizat tinuta cu un set de bijuterii format dintr-un colier argintiu cu diamante rosii si cercei. Pentru a-si completa perfect aparitia seducatoare, romanca in varsta de 33 de ani si-a coafat parul lejer, iar la categoria make-up, ea a optat pentru stlul cat-eye classic si buzele de culoare rosu-aprins.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Catrinel Menghia a participat la Cannes alaturi de colegii ei din filmul "La Gomera", pelicula cu care regizorul Corneliu Porumboiu a fost selectat in competitia finala pentru marele trofeu Palme d'Or.

Filmul romanesc ii are in distributie, printre altii, pe Vlad Ivanov, Catrinel Menghia, Rodica Lazar si Sabin Tambrea.

"La Gomera" a fost filmat in Romania, dar si in Spania si Singapore si va fi lansat in cinematografele din Romania in luna septembrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI