Un nou trend prin care femeile își caută dragostea cu ajutorul unor pancarte ia cu asalt rețelele de socializare. Internetul este plin de filmulețe în care mai multe tinere, unele dintre ele îmbrăcate în rochii de mireasă, lasă rușinea deoparte și iau la pas străzile în speranța că își vor găsi alesul, a transmis Simona Pătruleasa.

Caută dragostea cu pancarta

Îmbrăcată lejer, această tânără își caută viitorul partener pe străzile din New York.

În mână are mai multe pliante cu un mesaj simplu, care atrage însă toate privirile.

Filmulețul a adunat peste 20 de milioane de vizualizări în câteva zile, iar rezultatele nu au întârziat să apară. De altfel, trendul de a căuta un soț direct pe stradă a devenit viral în întreaga lume. Din Statele Unite până în Italia, Spania, Olanda sau Polonia, femeile au lăsat aplicațiile de dating și au ieșit pe străzi cu pancarte în căutarea dragostei.

Mesajele pot fi diverse, de la căutarea unui soț bogat, până la un partener pregătit să devină tătic. Iar fenomenul global a ajuns și în România. Această tânără a ieșit pe Calea Victoriei nu o dată, ci de două ori, în căutarea dragostei.

Apariția a stârnit curiozitatea românilor, care nu au ezitat să intre în jocul tinerei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Peste 1000 de astfel de filmulețe au fost postate în mediul online. Pe lângă un partener potrivit, acestea atrag ca un magnet și urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO- În noaptea dintre ani, 10 cupluri s-au căsătorit la Poarta Sărutului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: