„Un caz cutremurător iese la iveală în județul Arad! Un pastor și-ar fi violate fetele timp de 15 ani. În această perioadă, a pozat într-un familist convins, cu 10 copii, și în liderul unei comunități de credincioși neoprotestanți. Una dintre victime a trecut printr-o întrerupe de sarcină, iar alta ar fi încercat să-și curme viața. Chiar și așa, comunitatea a fost oarbă la toate aceste suferințe. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Copile abuzate de 15 ani de propriul tată

„Ne bătea rău! Ne amenința foarte, foarte rău! De la 9 ani până către 17 și ceva. Așa, de la două zile, trei... De fiecare dată bătăi, de fiecare dată amenințări. Dacă aud că spui cuiva, vă omor”, a spus una dintre fete.

Timp de 8 ani, victima a trecut prin chinuri greu de imaginat. Iar torționar i-ar fi fost chiar tatăl. Bărbatul era pastor neoprotestant și își conducea credincioșii, dar și familia, cu o mână de fier.

„N-aveam problemă că mă omoară pe mine, dar îi amenința și pe frații mei, că ne omoară pe toți”, a mai mărturisit victima.
După majorat, tânăra a plecat din casa groazei.

„El ne spunea: acum că te-ai măritat, să nu te gândești că am treabă și cu surorile tale.

Și le oprea, nu le lăsa la mine”, a mai adăugat fata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra a trecut inclusiv printr-o întrerupere de sarcină la 14 ani. Chiar și așa, nimeni nu s-a gândit că în locuința pastorului copiii treceau printr-o adevărată tortură.

„Poate dacă cei din jur vedeau ce se întâmplă din timp și anunțau, nu se mai ajungea la această situație atât de gravă. Aș dori, din nou, să atrag atenția celor din comunitate: școlilor, medicilor de familie, tuturor care știu despre astfel  de cazuri, să anunțe autoritățile”, a declarat un reprezentant DGASPC Arad.
9 copii au rămas în casa respectivă, iar alte două fete au trecut prin chinuri asemănătoare. Una dintre ele ar fi încercat să-și pună capăt zilelor.

„N-am știut, n-am bănuit nimic. Nu au știut una de alta. Ele, stresate, necăjite, în starea în care au fost... N-au știut la cine să apeleze. S-au gândit să spună surorii lor mai mari”, a spus mama victimelor.

Aceasta și-a făcut curaj în cele din urmă și a mers la Poliție. Individul de 48 de ani a fost arestat preventiv sub acuzația de viol în formă continuată. Conform procurorilor, actele de o cruzime teribilă ar fi avut loc în perioada 2007-2013. Până acum, anchetatorii au adunat probe legate de trei victime.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Campania "Epidemie de violență"/ Despre agresivitatea din versurile melodiilor. Ce spune Beto, cunoscut cântăreț de trap?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si