"După ani buni de pribegie în străinătate, o femeie din Botoșani a sfârșit ucisă chiar în casa pentru care a muncit din greu. Principalul suspect este soțul victimei, care ar fi înjunghiat-o cu brutalitate. După crimă, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!",a transmis Cristian Sabbagh.

Suspect de crimă după un accident rutier

Liliana avea 50 de ani și a muncit o bună perioadă în străinătate, împreună cu soțul, ca să-și construiască locuința la care visau, în Botoșani.

Femeia s-a întors definitiv acasă, însă bărbatul era șofer pe TIR și mai pleca în afara granițelor. Când s-a produs tragedia, cei doi erau acasă. Se pare ca au avut o discuție mai aprinsă, din cauza fiului, iar barbatul a atacat-o pe femeie cu sălbăticie, cu un cuțit.

"Ce știm este că au avut un scandal cu băiatul lor, l-au scos afară din casă, înainte de Crăciun", a spus un vecin.

Ulterior, bărbatul ar fi lăsat-o pe soție într-o baltă de sânge și ar fi încercat să se sinucidă, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Polițiștii l-au anunțat pe fiul cuplului, în vârstă de 22 de ani, despre accident, iar băiatul a încercat să dea de mama, dar nu a reușit, așa că a rugat vecinii să vadă ce e cu ea. Aceștia au sunat și la poliție.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După accident, bărbatul a ajuns la spital. Când starea îi va permite, va fi audiat de polițiști. În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, declarații în fața instanței. ,,Sunt umăr la umăr cu Parchetul''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: