,,Polițiștii din Constanța au deschis un dosar penal după ce mama unei eleve de clasa întâi a făcut publice înregistrări șocante. Învățătoarea are un limbaj revoltător la ore, în fața unor copii care nu au împlinit încă 8 ani! Elevii sunt jigniți și pedepsiți aproape zi de zi, spune părintele care a adunat dovezi împotriva dascălului.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional!'', a transmis Christian Sabbagh.

Copii jigniți în mod repetat de învățătoare

Părintele care a făcut publice aceste înregistrări spune că elevii clasei întâi erau supuși des unor astfel de abuzuri verbale.

,,Dă-ți două peste gură! Pune mâna la gură! Gura închisă, vreau liniște!’’, a spus învățătoarea.

Amelia Buzduceanu, mama unei eleve- Se plânge de un an și ceva, de când a venit această doamnă.

Lovită a venit vreodată acasă fiica dumneavoastră? A venit lovită cu bățul, cu arătătorul peste palma și jignită, este la ordinea zilei.

Citește și: VIDEO-„Monștrii” familiei, deghizați în bunici. Cinci frați au avut parte de clipe de coșmar, după ce au ajuns în plasament la bunicii din partea tatălui

Înregistrarea audio scoate la iveală că învățătoarea ar fi luat la țintă cel puțin 2 elevi: o fată și un băiat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

,,... pământului! Să te ia... Mi-ai lipsit o săptămână şi te-a apucat vânzoleala!

Așa e în familia ta, mă? Toți vorbiți? Nu. Ce obraznică, ce impertinentă de fetiță’’, a spus învățătoarea.

Amelia Buzduceanu, mama unei eleve- Dacă faci mișcări bruște lângă ea sau dacă te miști brusc lângă ea automat își duce mâna la cap și la față, probabil ca acolo era lovită cu arătătorul.

Copiii din clasa învățătoarei nu au împlinit 8 ani. E lesne de imaginat ce impact are asupa lor un astfel de limbaj.

,,La ce Dumnezeu mai vii la școală? Să te ducă la grădiniță mami! Așa să-i spui. Ca nu ești bună de școală!

Nu mai pot, nu pot să-mi mai fac orele. Te ridici și te duci la colțul de rușine la tablă, acolo. Haide, ridică-te! De ce? Hai, treci aici mai repede, ca să nu te târăsc!’’, a spus învățătoarea.

Părinții spun că ar fi sesizat din timp comportamentul dascălului, dar cei de la școală nu au luat măsuri.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

,,Nu se poate sa nu observ o grămadă de lucruri, eu m am dus la doamna director de nenumărate ori și i-am atras atenția ca se întâmplă niște lucruri în școală asta, de care doamna nu vrea sa ia cunoștință, se împiedică în gresie, se bat, în mod frecvent sunt incidente în școala asta’’, a spus mama unui elev cu autism.

Reprezentanții școlii se apară. Deși plângerile sunt mai vechi, înregistrările audio, adică probele cele mai importante, au fost făcute recent.

Mihaela Udrea, directorul școlii- E clar ca nu putem fi de acord, am chemat-o pe doamna învățătoare, doamna și-a recunoscut ieșirea, așa a spus, și-a pierdut un pic cumpătul, normal că nu suntem de acord.

Sorin Mihai, Inspectorul școlar General din cadrul ISJ Constanța- Era ieșită la pensie, avea un contract la plată cu ora. A fost adus la cunoștință de către părinte, de către mămica copilului respectiv în luna ianuarie 2024.

Învățătoarea și-a dat demisia, dar polițiștii au deschis un dosar penal sub acuzația de purtare abuzivă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: