,,Scene șocante s-au petrecut în fața unui bloc din Brașov. Un bărbat a fost atacat cu o macetă de un tânăr de 17 ani care voia să ii fure mașina. Vă avertizez, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Atacat cu maceta în fața blocului

Era trecut de ora 18.00

când individul s-a năpustit asupra bărbatului care își parcase mașina. Tânărul, în vârsta de 17 de ani, ar fi plănuit atacul, iar în momentul în care proprietarul a ieșit din vehicul, a acționat. 

Proprietarul mașinii, un bărbat de aporximativ 60 de ani, ar fi refuzat însă îi dea tanarului cheile. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

,,Martorii povestesc că atacatorul ar fi intrat în mașină, însă proprietarul ar fi reușit să îl scoată, iar între cei doi s-a dus o luptă, chiar în acest loc. Agresorul a luat maceta și l-a atacat pe bărbat, iar lama cuțitului a rămas înfiptă chiar în vesta bărbatului, în zona abdomenului’’, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

În cele din urmă, proprietarul mașinii a reușit să il alunge pe agresor, care a luat-o la fugă. A lăsat în urma lui maceta, dar și telefonul. 

Citește și: VIDEO-Învățătoare acuzată că ar fi agresat un copil de șase ani. Conducerea școlii ar fi încercat să mușamalizeze cazul

,,N-am mai auzit în zonă să se întâmple așa ceva. Eu cred că e vorba de o răfuială mai veche.

De obicei din senin nu se întâmplă''.

Bărbatul atacat a ajuns la spital, însă starea lui este stabilă. Între timp, agresorul a fost prins de oamenii legii, care l-au reținut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: