Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Caz șocant în Galați! Și-a agresat fosta iubită, apoi a fugit cu copilul pe care cei doi îl au împreună

Un tânăr de 21 de ani și-a violat fosta iubită, după care a fugit cu copilul pe care cei doi îl au împreună.

Redactia Stirile Kanal D,

Și-a violat iubita, apoi a fugit cu copilul [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Un tânăr de 21 de ani a intrat cu forța în casă peste fosta iubită, a bătut-o și a violat-o! S-a întâmplat în Galați, iar individul a fugit apoi cu copilul pe care cei doi îl au împreună! Bărbatul a fost găsit de poliție în județul Vaslui. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Și-a agresat fosta iubită, apoi a fugit cu copilul pe care cei doi îl au împreună

Individul în vârstă de 21 de ani ar fi încercat de mai multe ori să se împace cu femeia alături de care are și o fetiță de un an. Sătulă de certurile legate de infidelitate, tânăra de 22 de ani a decis să locuiască doar cu fiica, acasă la părinții săi, în Galați.

Fostul iubit a intrat peste ea în casă, noaptea, și după o discuție mai aprinsă, a început să o lovească.

A plecat apoi, dar s-a întors după aproape 2 ore și a continuat să o agreseze. Orbit de gelozie, tânărul a abuzat-o sexual, după care a fugit cu fetița, pe motiv ca nu a petrecut timp cu ea de mult.

"- El de ce a venit aici la dumneavoastră?
- Păi, a trăit cu fata în concubinaj, după aia ei s-au despărțit.


- Și el nu era de acord?
- Da
- Înțeleg că a și bătut-o în seara aia, nu?
- Da.
- Ați auzit țipând?
- Da", a spus tatăl victimei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânăra de 22 de ani a mers la poliție abia a doua zi, să-l reclame pe individ. Oamenii legii l-au găsit la adresa sa de domiciliu din județul Vaslui, împreună cu micuța de un an, care, din fericire, era teafără. În comunitate, erau cunoscuți ca o familie liniștită, care nu a făcut niciodată probleme.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile și are un ordin de restricție prin care i se interzice să se apropie de fosta iubită. El este acuzat de violență în familie, violare de domiciliu și viol.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI