Un bărbat din Huedin a fost împușcat, în cursulz zilei de duminică în picior, de polițiști. Victima a pierdut mult sânge și a fost transportată la UPU Cluj.

„După aplicarea procedurilor specifice unități i de primiri urgențe, pacientul a fost transferat pe o secție de specialitate, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale, în regim de urgență”,

arată surse medicale, potrivit cluj24.ro

Citește și: Ultimele detalii în cazul femeii descoperită moartă în Sectorul 4, într-un sac de plastic din lada patului: „Mirosea puternic”. Unde s-ar ascunde suspectul principal?

Cum s-a întâmplat totul?

Potrivit martorilor, care au filmat o parte din incident, bărbatul ar fi fost împușcat în picior de doi polițiști și a mers sângerând o mai mult timp. În tot acel timp, victima a avut un dialog cu un polițist.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Între agenții de Poliție și martori s-a iscat o altercație, iar oamenii legii i-au acordat ajutorul bărbatului împușcat.

Citește și: O femeie a amenințat că se va arunca de la etajul patru al unui bloc din Mureș. Au intervenit negociatorii

Oamenii legii ar fi intervenit într-o misiune, după un apel la 112, presupusă infracțiune la regimul silvic. Presupușii autori au fost opriți și indentificați. Apoi, în zonă ar fi ajuns vărul lor, care a devenit agresiv, deși nimeni nu avea treabă cu el.

La un moment dat, după mai multe discuții, bărbatul ar fi vrut să ia arma agentului. Celălalt agent l-a somat prin două focuri de avertisment să se oprească și nu a făcut-o.

Citește și: O copilă de 13 ani a murit înghițită de apele Siretului. Ea a mers la scăldat cu prietena ei de 11 ani, care a fost salvată de un localnic

Aparținătorii au spart un geam, parbrizul, în timp ce oamenii legii acordau primul ajutor, potrivit reporterilor Știrile Kanal D.

„Uitați, au vrut să-l omoare!”, se aude pe fundalul filmării, din partea martorului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si