"Mai mulți indivizi din Hunedoara sunt acuzați că au vândut droguri elevilor și chiar au șantajat o minoră care nu a plătit la timp. Printre stupefiante se numără și drogul extrem de periculos descoperit la necropsia celor 2 fete care s-au sinucis, anul trecut, chiar în zona respectivă. Vă avertizez, urmează informații care vă pot afecta emoțional. Iulia Dumitrașcu a discutat cu anchetatorii", a transmis Cristian Sabbagh.

Droguri lângă școli și minori șantajați

"Trei indivizi, rude între ei, alături de alte 4 persoane au început din ianuarie 2023 o afacere bazată pe importul și vânzarea de droguri în Hunedoara. Stupefiantele de mare risc erau vândute în zona școlilor, într-un club și la evenimente private pentru sume cuprinse între 100 și 500 de lei. O minoră ar fi primit o cantitate de cristal, substanță extrem de periculoasă, pe datorie, apoi a fost amenințată în repetate rânduri.

La puțin peste 10 kilometri de orașul în care acționau acești indivizi, 2 eleve s-au sinucis în decembrie anul trecut. Înainte au fost la o petrecere unde au consumat, spun legiștii, drogul tip cristal.

Procurorii nu au făcut până acum legătura între rețeaua destructurată și moartea celor două fete, dar cazul ne arată cât de răspândite sunt aceste substanțe care aduc moartea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Momentan, 4 persoane au fost reținute, iar alte 3 sunt căutate", a transmis Iulia Dumitrașcu, reporter Știrile Kanal D.

 

Citește și: Cazul morții lui Serdar, o enigma pentru avocata Ceylin si procurorul Ilgaz. Un nou episod din serialul „Secrete de familie”, în această seară de la ora 22:30, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si