Tânăra care ardea de vie a fost salvată la limită de fratele ei, dar e în stare gravă. Culmea e că, în urmă cu o săptămână, fata l-a reclamat pentru viol, dar polițiștii nici măcar nu l-au întrebat de sănătate până acum când aproape că a ucis.

Bărbatul a fost eliberat anul trecut din închisoare după ce a fost condamnat pentru 5 crime.

Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Adolescenta de 17 ani a ars de vie în mâinile individului cu mintea bolnavă și însetat de răzbunare... Bărbatul, mult mai vârstă decât victima, ar fi avut o relație amoroasă cu fata, însă vineri au intervenit neînțelegerile care au iscat o ceartă aprigă la telefon. Turbat, el s-a dus val vârtej acasă la tânără.

Citeste si: Tânără arestată după ce a UCIS doi bărbați. Detalii șocante

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

A luat o canistră de benzină cu el, pesemne că avea planul diabolic deja stabilit. Când a ajuns acolo, după încă un episod scurt de dispută, i-a dat foc fără nicio remușcare și a fugit!

Fata locuia împreună cu bunica și cu fratele ei. Acesta din urmă, și el minor, a auzit țipetele durerii și a sărit imediat să stingă focul care o ardea de vie pe adolescentă. Între timp, a sunat și la 112. Medicii au găsit-o încă vie, dar mutilată.

Tânăra a fost dusă de urgență la spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, iar în această după amiază a fost transferată la Craiova.

Medicii sunt rezervați cu privire la starea ei de sănătate.

Citeste si: VIDEO| Caz șocant în Giurgiu: Profesor de 66 de ani, arestat după ce ar fi întreținut relații intime cu o elevă minoră

Între timp, individul care i-a făcut atâta rău a fost prins, încătușat și reținut pentru tentativă de omor. Înainte să comită oribila faptă, postase un filmuleț pe rețelele de socializare în care își lua rămas bun de la toți.

Individul a fost eliberat anul trecut din închisoare unde a petrecut mai mulți ani după o condamnare pentru omor!

Până la judecată, individul va rămâne după gratii în arest preventiv.

Citeste si: Viața din ghetouri a interlopilor. La ce sunt supuse româncele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si