„Un tânăr din Drobeta-Turnu Severin, aflat în sevraj din cauza drogurilor, și-a ucis mama. Femeia de 54 de ani ar fi refuzat să-i dea bani pentru stupefiante, lucru care a declanșat episodul psihotic al bărbatului. Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Și-a ucis mama din cauza drogurilor

Este declarația halucinantă a tânărului de 27 de ani, care și-a ucis mama cu bestialitate.

Cu mintea încețoșată de droguri, bărbatul a ajuns acasă și din senin s-ar fi năpustit asupra femeii. I-ar fi cerut bani pentru stupefiante, însă femeia ar fi refuzat și atunci ar fi început măcelul.

Citește și: VIDEO. Cine este Ana-Maria, tânăra de 16 ani care a sfârșit tragic în mașina condusă de iubitul ei băut

După ce a omorât-o fără milă pe femeia care i-a dat viață, tânărul s-a urcat în mașină și a condus aproximativ 15 kilometri până în comuna unde se aflau tatăl și fratele său și le-ar fi povestit cele întâmplate. Speriați și convinși că băiatul are un episod psihotic, aceștia au anunțat autoritățile.

„S-a intervenit inițial pentru un pacient agitat, cu agitație motorie motiv pentru care a fost trimis un echipaj cu asistent”, au explicat medicii,

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ulterior, când oamenii legii au mers la apartamentul cu pricina, mama tânărului a fost găsită fără suflare. Raportul medico-legal arată că femeia a avut o moarte extrem de violentă.
„În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii de omor. Din cercetările efectuate a rezultat că un tânăr de 27 de ani, pe fondul consumul de droguri și aflat în sevraj a exercitat acte de violență asupra mamei sale”, au transmis procurorii.

Victima, în vârstă de 54 de ani, deținea un magazin cu rochii de mireasă în oraș. Vecinii sunt în stare de șoc și spun că cei doi aveau certuri frecvente din cauza narcoticelor. De altfel, și acum au auzit zgomote, dar nimeni nu a intervenit.

Tânărul ar fi fost consumator de substanțe de mai bine de 14 ani. Specialiștii spun că dependența l-ar fi putut împinge spre un astfel de gest extrem.

Individul a fost arestat preventiv și riscă ani grei de închisoare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: