Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Caz șocant la Vaslui: O mamă și-a legat cu lanțul fiul bolnav mintal ca să nu fugă

O întâmplare care aruncă România într-un întuneric al minții s-a petrecut la Vaslui acolo unde o femeie și-a legat cu lanțul fiul bolnav mintal ca să nu fugă. Speriat și lăsat complet gol de cea care i-a dat viață, tânărul în vârstă de 28 de ani a fost descoperit de o asistentă socială care a anunțat autoritățile.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gol din cap până-n picioare și ferit doar de un copac, tânărul nu pare să înțeleagă ce i se întâmplă. Rușinat de prezența necunoscutei, ar fugi, dar nu poate din pricina lanțului gros. Cu voce joasă, ca să nu-l sperie și de la distanță, femeia care filmează încearcă să-l elibereze însă nu reușește. Lacătul greu de metal o împiedică să pună capăt unei scene la care n-ar fi trebuit să asistăm vreodată. Cu fiecare secundă, înregistrarea vine cu alte dovezi de revoltă.

Citeste si: VIDEO| A murit după ce a fost încătușat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În bătaia soarelui și prea bolnav ca să spună ce-l doare, bărbatul scoate sunete de neînțeles și conștientă că nu-l poate salva de una singură, femeia, chiar angajată a primăriei din comună, a sunat la 112. La scurt timp, polițiștii, asistenții sociali și cadrele medicale au izbutit să-l salveze și l-au dus în ambulanță unde i-a fost acordat primul ajutor.

Citeste si: Descoperire şocantă privind COVID-19

Cea care l-a tratat mai rău ca pe-un animal ar fi chiar mama. Cu o seninătate de necrezut, femeia recunoaște că și-a legat fiul cu lanțul, apoi a plecat prin sat, la cules de flori:

”Am zis ca să nu plece. Și ce ați făcut? Am fost la o vecină, că am avut niste treabă și am venit inapoi acasă. Am plecat jumatate de ora”.

Deși îi e povară, femeia refuză să își interneze fiul cu probleme psihice într-un centru de specialitate.
De pe urma lui, își duce traiul. Polițiștii au deschis o anchetă.

Citeste si: Detalii șocante din cazul lui Gheorghe Lazăr, bărbatul din Neamț care și-a legat soția și i-a tăiat nasul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI